Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Lean entusiast til MainTech Trondheim!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
17.01.2021
Gå til søknadsskjema

Har du god erfaring innen Lean metodikk og vet hva som kreves for å skape forbedringskultur? MainTech søker flere kollegaer som vil bli med å gjøre norsk industri smartere og mer effektiv!

Informasjon om stillingen

I stillingen vil du sammen med et dyktig team jobbe med forbedringsarbeid ut mot MainTech sine kunder. Derfor ser vi etter deg som har erfaring med ledelse og gjennomføring av endringsprosesser hvor Lean har vært sentral. Du har videre arbeidet i selskaper med innarbeidet produksjonssystem og har knekt koden for å etablere forbedringskultur. Videre er du klar over at forbedringsarbeidet må drives av medarbeiderne og lederne for at det skal lykkes, og kan vise oss hvordan du har bidratt til dette tidligere. Når du møter motstand mot endringer, holder du fokus og vet hvordan du sammen med andre skal ta stegene videre i riktig retning.

Reisevirksomhet må påregnes i denne stillingen.

Hvorfor skal du jobbe i MainTech?

I MainTech finner du et stort og kunnskapsrikt fagmiljø med gode utviklingsmuligheter. Her får man muligheten til å bidra med forbedringsarbeid i hjertet av Norsk industri. Godt arbeidsmiljø og stor takhøyde, sammen med et sterkt faglig miljø gir de ansatte de beste rammer for å kunne utvikle seg videre. Les mer om hvordan det er å jobbe i MainTech på våre sider!

MainTech ønsker deg som ser mulighetene, og som vil bli deres neste MainTech'er!

Arbeidsoppgaver

Typiske arbeidsoppgaver kommer i hovedsak til å inkludere gjennomføring og ledelse av prosjekter ved bruk av Lean-prinsipper/metoder/verktøy som verdistrømskartlegging, problemløsning, standardisering og kontinuerlig forbedring.Vi søker deg som

  • Har høyere utdanning
  • Har relvant erfaring å vise til innen Lean metodikk
  • Har minimum 5 års relevant arbeidserfaring
  • Kommuniserer muntlig og skriftlig på norsk
  • Lar deg motivere av, og har erfaring fra systematisk forbedringsarbeid
  • Kunnskap om moderne vedlikeholdsmetodikk er en fordel

Videre ser vi etter deg som har evnen til å jobbe strukturert ved å være systematisk og kvalitetsbevisst i arbeidet ditt. Du evner å inspirere kollegaer til å tenke utradisjonelt for å oppnå markante og varige forbedringer og er villig til å gå en ekstra mil for å hjelpe norsk industri til å bli mer effektiv. I tillegg ser vi etter deg som trives i team og samarbeider godt med andre, men samtidig evner å jobbe selvstendig og ta ansvar for å drive egne oppgaver fremover.

Øvrig informasjon

  • Oppstart: Etter avtale
  • Omfang: 100%
  • Arbeidssted: Trondheim
  • Søknadsfrist: 17.01.2021

Høres dette interessant ut? Da ser vi frem til å motta din CV og søknad/motivasjonsbrev!

Informasjon om bedriften

MainTech AS er Norges ledende rådgiver innenfor inspeksjon, vedlikehold og drift til norsk industri. Vi arbeider innenfor et bredt bransjespekter både offshore og på land. Felles for alt vi gjør er at vi arbeider kontinuerlig med å sørge for effektiv, sikker og lønnsom drift for våre kunder. Vi er 50 ansatte lokalisert i Trondheim og Molde. Nå trenger vi deg som vil være med å videreutvikle det norske industrieventyret.

"Glede", "Respekt", "Innsikt" og "Pålitelig" er deres verdier, og MainTech søker talenter som identifiserer seg med disse og som ønsker å være kulturbærere.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen