Vi søker innholdsprodusenter til spennende prosjekt i byggebransjen.

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Snarest
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Oslo
Gå til søknadsskjema

Er du opptatt av god kommunikasjon for å skape et profesjonelt digitalt innhold? Har du erfaring med publisering i EPI, og klar et spennende engasjement allerede i januar? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Informasjon om stillingen

Vår kunde er igang med en omstrukturering av nettsidene sine. De har jobbet med nye moduler for å løfte innholdet sitt til nye høyder og nå trenger de deg for neste fase. Oppgaven er i hovedsak å flytte innholdsartikler fra gamle til nye maler som er mer fleksible, og gir flere muligheter.

Vi ser etter deg med meget god skrivehånd som trigges av å løfte innhold til nye høyder. Du vil jobbe mye selvstendig, men også få god støtte fra teamet rundt og fra produktavdelingen deres. Dette er et prosjekt og engasjementet vil ha en varighet på ca 3 mnd med mulighet for forlengelse. Vi søker etter to stykker som kan jobbe fortrinnsvis heltid, men er også åpne for kandidater med minimum 60% arbeidskapasitet.

Arbeidsoppgaver

 • Din jobb i dette prosjektet blir å gjenskape artikler med nye verktøy, strukturere om og optimalisere innhold i EPI-server

Vi søker deg som

 • Har god erfaring med publisering i EPI-server
 • God til å skrive, kreativ og et godt øye for visuell design
 • Har erfaring med tekstproduksjon og SEO
 • Evner å sette deg inn i nye tema og forenkle budskap
 • Har erfaring med utforming og redigering av tekster
 • Kan starte i januar 2021


Utover de overnevnte kravene innehar du følgende personlige egenskaper:

 • Du er nøyaktig og strukturert
 • Du er selvgående og selvstendig
 • Du er engasjert og proaktiv
 • Du har kommersiell teft og er resultatorientert

Vi tilbyr

 • Spennende oppgaver i avdeling med høyt tempo og dyktige kollegaer
 • Godt og uformelt arbeidsmiljø

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, dette er et engasjement på 3 mnd gjennom Academic Work. Eventuelt deltid med minimum 60%.
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Vår rkunde har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Vår kunde er en bedrift i bygg og anleggs-bransjen.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen