Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Systemutviklere søkes til Ceetron Solutions AS

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
17.01.2021
Gå til søknadsskjema

Ceetron Solutions søker systemutviklere med en lidenskap for programmering og utvikling av effektive løsninger for digitalisering og visualisering

Informasjon om stillingen

Vi i Ceetron Solutions AS er i gang med nye og spennende prosjekter og må styrke vår stab. Hos oss vil du jobbe med både skybaserte og desktop løsninger for smartere bruk og tolking av ingeniørdata. Dette innebærer utvikling av effektive brukergrensesnitt, visualisering og digitaliseringsløsninger for bedre beslutningsstøtte og økt produktivitet.

Hos oss vil du bli en del av vårt team og sterkt inkludert i alle faser av prosjektene. Vi definerer prosjekter og oppgaver i fellesskap. Alle innspill blir verdsatt både når det gjelder teknologivalg og ønsker om arbeidsoppgaver.

Du vil jobbe tett med våre kunder fra behovsfasen til systemet er levert. Vi som jobber her er engasjerte, har bred og variert kompetanse og samarbeider godt.

I våre prosjekter jobber vi iterativt med Scrum som arbeidsmetodikk. Utviklingsarbeidet skjer ved hjelp av C++, Qt, JavaScript/TypeScript, Node.js og Python avhengig av prosjekt. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss og måten vi jobber på.

Hos Ceetron Solutions får du:

 • Et stimulerende arbeidsmiljø med svært kompetente og erfarne kolleger
 • Varierte arbeidsoppgaver og produktutvikling i tett samarbeid med engasjerte og dyktige kunder
 • Godt arbeidsmiljø i flotte og sentrale lokaler ved Solsiden i Trondheim
 • Gode betingelser, pensjons- og forsikringsordninger
 • Deltagelse i selskapets bonusmodell for overskuddsdeling til ansatte
 • Fleksibel ordning for bruk av hjemmekontor


Vi søker deg som

Har lidenskap for utvikling av programvare og interesse for ingeniørmessige anvendelser og beregninger. Du har erfaring og genuin interesse for programmering og et driv for å øke din kompetanse og kunnskap. Du har stor gjennomføringsevne, er initiativrik og verdsetter et sterkt faglig miljø.

Vi ser etter deg som kvalifiserer på flere av følgende punkt:

 • Har erfaring med applikasjonsutvikling
 • Behersker objekt-orientert systemutvikling i C++ eller C#/.NET
 • Har erfaring med skybaserte løsninger og full stack development
 • Kjenner React, Python, JavaScript/TypeScript
 • Har kjennskap til iterativ systemutvikling og Scrum
 • Har relevant utdanning på masternivå eller tilsvarende
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Vi forstår om du ikke kan alt fra før, men håper på en vilje og interesse til å lære mer sammen med dyktige og hjelpsomme kolleger. Vi jobber helst to eller flere sammen og setter sammen team med rett kompetanse til å implementere og levere løsningene "hele veien".

Høres dette ut som noe for deg? Send oss din søknad, CV og gjerne karakterutskrift innen fristen 17.01.2021

Rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work. Ta kontakt med Mari Helland for spørsmål.

Informasjon om bedriften

Ceetron Solutions AS er et ansatt-eid programvareselskap i Trondheim med 6 dyktige ansatte i tillegg til våre utviklingspartnere. Ceetron Solutions er en ledende leverandør av løsninger for digitalisering og visualisering av ingeniørdata. Våre tjenester benyttes av et bredt utvalg ingeniørdisipliner og kunder innen energi, marin og engineering. Selskapet ble etablert i 2013 som et spin-off selskap av Ceetron AS og har således en forhistorie siden 1996. Selskapet har kontorer ved Solsiden i Trondheim og en solid økonomi. Les mer om Ceetron Solutions AS på www.ceetronsolutions.com.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen