Utviklere søkes til nytt team hos Tripletex

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du en drøm om å være med å forme et helt nyoppstartet team?

Informasjon om stillingen

Vi i Tripletex er stolte av vårt arbeid! Vi er stolte av leveransene vi leverer, vi er stolte av det sosiale arbeidsmiljøet, og vi er stolte av å kunne forenkle arbeidshverdagen til våre kunder. Og ikke minst, vi er stolte av hverandre.

Vi jobber for å være en arbeidsplass for mennesker som ønsker å utvikle seg og som ønsker å være en del av et ansvarlig og fremoverlent lag. Vi har mye kompetanse og gode systemer på plass, og siden vi hele tiden ønsker å bli bedre, søker vi nå etter våre nye utviklere. Vil du være med på laget vårt?

Teamet som Tripletex nå ønsker å starte opp vil bestå av 2-4 utviklere og en Team Lead. Det blir et lite agilt team hvor dere får lov til å prøve ut nye ting. Du skal være med på å utarbeide komplette løsninger, teste det og implementere løsningene. Du får være med på å skape bedre prosesser for teamet, det vil være kort vei fra idé til beslutning. Teamet vil hovedsakelig jobbe innenfor forretningsområde FinTech.

Du vil for eksempel jobbe med

 • Produktutvikling innenfor finansielle produkter som lån, forsikring og regnskap
 • Jobbe med den nyeste teknologien på spennende plattformer
 • Teste nye ting med teamet, skape innovative løsninger og implementere fungerende løsninger ute hos kunde
 • Jobbe med React Native i frontend og Java i backend
 • Forme egen arbeidshverdag og egne arbeidsoppgaver

Vi søker deg som

 • Høyere utdannelse innenfor IT
 • Interesse for APIer
 • Gjerne erfaring med programmeringsspråkene Java og JavaScript
 • Snakke flytende norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

For å lykkes med denne rollen, må du være lidenskapelig opptatt av håndverket ditt, du må elske å løse komplekse problemer og brenne for innovative løsninger. Du får en kløe for å fikse en feil når du finner den og du blir begeistret av å se at det du har utviklet blir brukt av fornøyde brukere. Å lære nye teknologier og standarder er naturlig for deg.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidssted: Oslo
 • Søknadsfrist: Snarest

Du vil bli fast ansatt hos Tripletex, men rekrutteringen holdes av Academic Work. Alle henvendelser angående denne jobben skal gå via Academic Work, ta gjerne kontakt med rekrutteringsansvarlig Astrid Sørli dersom du har spørsmål til stillingen.

Vi selekterer fortløpende søkere, så søk i dag for å komme med i prosessen. Alle søkere uansett utfall vil få tilbakemelding.

Informasjon om bedriften

Tripletex er i kraftig vekst, og ønsker å styrke seg ytterligere på ledelse innen utvikling og produkt. I dag har vi over 40 000 kunder og over 150 000 brukere. Tripletex har over 150 ansatte, og vi er over 80 medarbeidere i utviklingsavdelingen.

Tripletex er en moderne IT-bedrift som lager et komplett nettbasert økonomisystem, og har siden oppstarten vært på web med et ønske om å skape et godt produkt til sluttbrukerne. Hos Tripletex vil du komme inn i et kompetent fagmiljø som består av en god blanding av juniorer og seniorer, og du jobbe og leve etter verdiene – glede, tillit og driv.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen