Solution Architect til Inmeta

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Kunne du tenke deg å jobbe med prosjekter med meningsfulle samfunnsoppdrag hos Norges største aktører i offentlig sektor eller vil du jobbe med spennende prosjekter I privat sektor? Har du erfaring med løsninger for samhandling, som Office365, Sharepoint On-Prem og Hybrid?

Informasjon om stillingen

Avdelingen Solutions vokser og ser nå etter en dreven løsningsarkitekt som kunne tenke seg å bli en del av vårt sterke faglige og sosiale miljø! Selv om Korona har ført til at vi må være mer kreative når det kommer til fagkvelder og det sosiale, har vi klart å ivareta vårt fine miljø. Hos oss får du mulighet til å ta del i spennende prosjekter som gir stor verdi for kunden og deres medarbeidere. Inmeta Solutions har dyktige konsulenter som kan bistå i alle faser av et prosjekt, fra planlegging, utvikling til implementering av digitale løsninger for virksomhetsstyring, samhandling og kommunikasjon. Vår spisskompetanse innenfor digital samhandling er løsningsarkitektur, systemutvikling, integrasjoner, utvikling av chatboter, prosjektledelse, endringsledelse og brukeradopsjon.

Hos oss vil du jobbe med følgende teknologi:

Utvikling av løsninger med verktøy som .Net/C#, JavaScript, React, Typescript og jobbe med Application Lifecycle management med oppgavestyring, kildekodekontroll og automatisk bygg og deploy. Løsningsdesign og arkitektur av Office 365 og SharePoint løsninger på Microsoft integrasjonsplattformer

Ønskede kvalifikasjoner:

Du må ha gode norsk kunnskaper, minimum B2-nivå
Minimum 3 års erfaring som Fullstack-utvikler Ønske om å bli bedre innen skyteknologi

Praktisk informasjon:

  • Rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work, men ved ansettelse vil du bli fast ansatt i Inmeta.
  • Arbeidssted: Oslo
  • Ønsket oppstart: Snarest eller etter avtale. Vi vurderer kandidater fortløpende
  • Språkkrav: Beherske norsk (eller skandinavisk) og engelsk, muntlig og skriftlig

Informasjon om bedriften

Inmeta er et norsk IT-konsulentselskap med 200 ansatte, og kontorer i Oslo, Trondheim og Hamar. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen IT, og har fokus på å gjøre det kompliserte lettforståelig. Hos oss er teamleveranser og akselerert læring i fokus – hvor innsatsfaktorene er teamet, deg og din kompetanse. Vi kjennetegnes som faglige eksperter og hyggelige folk med stor forkjærlighet for digitale løsninger. Vi er Norgesledende innen maskinlæring og kunstig intelligens, og vil ha flere med på utviklingen av teknologi vi skaper fremover. Vi tilbyr deg en kultur der du vil bli «sett» og verdsatt av et tverrfaglig miljø. Hos oss tilbyr vi deg konkurransedyktige betingelser, utfordrende og meningsfylte oppdrag, og fokus på faglig og personlig utvikling. I tillegg til at vi brenner for det vi gjør, er vi kjent for å ha et meget godt arbeidsmiljø.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen