Seniorkonsulent NetApp

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Brenner du for teknologi og ønsker å være en del av et team som jobber med markedsledende teknologiløsninger? Da er dette stillingen for deg! For å styrke vår posisjon som ledende løsningsrådgiver innenfor datasenter og skyteknologi, er vi på utkikk etter seniorkonsulenter til våre kontorer i Oslo, Trondheim og Bergen. I Proact vil du bli en del av fagmiljøet innenfor nettverk og sikkerhet og ha stor påvirkningskraft.

Arbeidsoppgaver:

 • Design av sammensatte hybride datasenterløsninger
 • Handover til kunde
 • Presale og presentasjon av løsninger
 • Kompetansebygging internt og til kunder
 • Teknisk rådgivning og problemløsning
 • Klargjøring og oppsett av maskinvare ute hos kunder

 
Ønskede kvalifikasjoner:

 • Design og driftserfaring med NetApp Ontap i større miljøer
 • Erfaring med Public Cloud løsninger som AWS, Azure, Google Cloud teller positivt


Personlige egenskaper: 

 • God relasjonsbygger
 • God til å kommunisere med ulike IT-miljøer
 • Behersker et eller flere skandinaviske språk


Vi tilbyr:

 • Fleksibel arbeidstid med gode muligheter for hjemmekontor
 • Markedets beste pensjons-og forsikringsordninger
 • Du vil jobbe med Norges største kunder, blant annet Skatteetaten, ICE, Lundin, Telia, Coop, Statnett og Helse Vest.
 • Et faglig sterkt miljø med stor takhøyde
 • En liten og effektiv organisasjon med høyt tempo
 • Et team som jobber på tvers i resten av Norge og Europa med markedsledende teknologiløsninger

Søknader behandles fortløpende, og spørsmål til rollen kan rettes til Partner Jonas Rambæk eller Rådgiver Per Haakon Flottorp.

 

Om arbeidsgiveren

Proact er Europas ledende uavhengige leverandør av datasenter og skytjenester. Ved å levere fleksible, tilgjengelige og sikre IT-løsninger, hjelper vi selskaper og myndigheter til å minske risikoen og kostnadene. Dette parallelt med at fleksibiliteten, produktiviteten og effektiviteten øker. Vi har fullført over 5000 vellykkede prosjekter rundt om i verden, vi har mer enn 3500 kunder og administrerer over 100 petabyte av informasjon i skyen. I tillegg har vi over 1100 medarbeidere fordelt over 15 land i Europa og Amerika.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen