Business Developer Manager Microsoft til Arrow

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en fremoverlent selger som vil opp og frem innen it-bransjen? Trives du med en travel hverdag med høy møteaktivitet og har erfaring med Microsoft? Da kan stillingen som Business Development Manager være for deg!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Arrow ser vi nå etter to nye Business Development Managers, som skal jobbe på produsent-teamet for Microsoft. ??Som Business Development Manager i Arrow ECS vil du bli en viktig ressurs i et av Norges ledende IT-selskaper innen datasenter, nettverk og sikkerhet. I rollen er du en utadvendt relasjonsskaper, og med det evner du å bygge både nettverk og tillit i it-bransjen.

HVORFOR JOBBE I ARROW

 • Gode kolleger og godt miljø
 • Et spennende og solid internasjonalt selskap i rask utvikling
 • Gode betingelser og utviklingsmuligheter for den rette
 • Opplæring, seminarer og kurs, forvent deg en bratt læringskurve!
 • Skape et nettverk i IT-bransjen
 • Flotte lokaler med kantine

Arbeidsoppgaver

Du vil oppleve en svært variert hverdag i stillingen som Business Development Manager hos Arrow. I avdelingen utføres alle oppgaver fra enkel produktsupport på dedikerte produkter, til bistand med utvikling av større tekniske løsninger hos store bedrifter i Norge. Det forventes også at man opprettholder nødvendige sertifiseringer, og bidrar med kompetanse og engasjement for å gjøre Arrow enda bedre som IT-sikkerhetsdistributør.

 • Bruke mye av din tid til å treffe partnere og sluttkunder - du trives med å være på veien!
 • Salg av løsninger både til partnere og sluttkunder, hovedsakelig SMB.
 • Samarbeid med teknisk personell - testing og møter hos partnere og sluttkunder.
 • Delta og ha ansvar for seminarer og kurs - Opplæring og presentasjoner for partnere og sluttkunder innenfor spesifikke produsenter og produkter
 • Bidra med forslag til forbedring av Arrow som distributør

Vi søker deg som

 • Har genuin interesse for IT-bransjen
 • Har noen års erfaring fra lignende rolle
 • Har erfaring/kjennskap til Microsoft teknologi
 • Har høyere utdanning, kan kompenseres med annen erfaring.
 • Kommuniserer meget godt på både norsk og engelsk

Rett person evner å arbeide selvstendig og vi tror at du ser flere løsninger enn problemer. Din tekniske interesse vil klart være viktig, men vi tror rett person har lett for å bygge nye relasjoner og se nye produktløsninger for kunder. Ettersom personlige egenskaper vil vektlegges i denne rollen søker vi deg som er ytterst initiativrik, engasjert og har en solid gjennomføringsevne som gjør at du kan levere fra deg et godt stykke arbeid i enhver prosess. En god pedagogisk fremtoning i din kommunikasjon vil være svært nyttig i denne rollen.

Annen informasjon

Oppstart: Etter avtale

Arbeidsomfang: Fulltid, dette er et engasjement på 6 mnd gjennom Academic Work med mål om fast ansettelse.

Søknadsfrist: Snarest, men vi gjør en fortløpende selektering, det vil si at annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner de riktige kandidatene. Dermed er det viktig at du søker med en gang du finner stillingen interessant.

 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Arrow har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Arrow er en global leverandør av produkter, tjenester og løsninger til industrielle og kommersielle brukere av elektroniske komponenter og enterprise computing-løsninger. Arrow gir ekstraordinær verdi til kunder og leverandører, gjennom deres spesialiserte tjenester og kompetanse på tvers av hele produktets livssyklus. Arrow gjør dette ved å koble kundene til riktig teknologi på rett sted til rett tid og til riktig pris.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen