Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Søker Integrasjonsutvikler, BizTalk, SAP

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Bergen
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
24.11.2020
Gå til søknadsskjema

Helse Vest er i gang med et innføringsprogram (LIBRA) for å optimalisere støttetjenestene innenfor følgende fagområder:


Budsjett, anskaffelse og kontrakt, innkjøp og logistikk (lagerstyring av varer), regnskap og styringsinformasjon/felles registre.


IBM er valgt som leverandør med SAP S/4 Hana som valgt løsning.


Grunnet behov for etablering av et betydelig omfang med integrasjoner mot SAP S/4 søker Virksomhetsutvikling i Helse Vest IKT nå bistand fra 1 konsulenter til oppgaver innenfor BizTalk integrasjonsutvikling.


Konsulentens oppgaver

 • Rådgiving og design av integrasjonsløsninger.
 • Utvikle integrasjonsløsninger mellom SAP og andre systemer gjennom BizTalk integrasjonsplattform.
 • Jobbe sammen i team for å levere integrasjonsløsninger innen økonomi, logistikk og innkjøp
 • Sikre at løsninger utvikles og implementeres i henhold til kundekrav.


Krav til kompetanse og erfaring:

 • Lang erfaring med BizTalk utvikling.
 • Kjennskap til integrasjoner mot SAP, RFC og Idoc.
 • God kunnskap om XML, XSLT og XML skjema (xsd)
 • Bred erfaring med design og implementasjon av .NET løsninger.
 • Kjennskap til følgende områder: .Net, SQL, TFS
 • Kunnskap om integrasjoner mellom komplekse IT-system på ulike plattformer
 • Kjennskap til fagområde økonomi, logistikk og innkjøp Relevant kompetanse og erfaring fra liknende integrasjonsprosjekter vektlegges ved evaluering.


Oppstart: 01.01.2021

Varighet: 30.06.2021

Omfang: 100%

Lokasjon: Bergen


Logo
Ansvarlig rådgiver:   Frederik Ask
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen