Systemkonsulent Max Manus

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi har en stilling ledig som systemkonsulent i Max Manus sin leveranseavdeling i Oslo. Leveranseavdelingen leverer konsulenttjenester til alle Max Manus AS sine kunder i Norge, både offentlig helsevesen, Hjelpemiddelsentraler og private kunder og aktører. Vi leverer skreddersydde løsninger for talegjenkjenning, og gir våre kunder mulighet til å dokumentere enklere og mer effektivt.  Her er det rom for å jobbe med spennende teknologiske løsninger som gir nytteverdi og besparelser.

Per i dag leverer vi løsningene våre på Windows operativsystem, men vi er godt på vei inn til å kunne levere mobile løsninger. Vi jobber med Windows servere, Microsoft SQL og IIS – mest med lokale installasjoner, men vi jobber etter en “cloud first” strategi.
Vi jobber mer og mer med Citrix sine løsninger, og hvis du har erfaring med og/eller interesserer deg for virtuelle miljøer er det både positivt og spennende.

Vår avdeling jobber med alle aspekter av kundeleveranser – vi hjelper vår salgsavdeling med teknisk støtte i kundesalg, vi utarbeider spesifikasjoner på funksjonalitet og arbeidsflyt i nye løsninger og bistår vår utviklingsavdeling med produkttest. Vi hjelper våre kunder med planlegging av leveranser, oppgraderinger og veien videre, samt bistår dem med support ved behov. Vi leverer også opplæring i egne produkter.

En systemkonsulent hos oss har en variert hverdag hvor man får gleden av å prøve mange forskjellige hatter. Vi er prosjektledere, teknisk salgsstøtte, løsningsdesignere, undervisere, teknikere, testere, studenter og kollegaer.
Vi ønsker oss en kollega som kan bistå oss i arbeidet med å få effektivisert norsk helsevesen, hjulpet sykemeldte tilbake i jobb og til konstruktive samtaler over kaffeautomaten

Personlige egenskaper:

 • Selvstendig og selvdreven
 • Strukturert
 • God læreevne
 • Løsningsorientert
 • Gode formidlingsevner
 • Sosial


Ønsket bakgrunn;

 • Relevant utdanning på Bachelor-/Masternivå


Ønsket erfaring:

 • Teknisk prosjektledelse
 • Drift/Kundestøtte
 • Teknisk kundeansvarlig
 • Erfaring med helsekunder


Vi kan tilby et sosialt arbeidsmiljø med gode arbeidskolleger. Hos oss får du jobbe med en spennende og samfunnsnyttig teknologi. Arbeidsoppgavene får du være med på å forme selv ut fra dine interesser og styrker, og vi oppfatter oss som en fleksibel arbeidsgiver. Vi er en relativt liten organisasjon og det er korte beslutningsveier. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode forsikringer, parkering for både sykkel og bil, garderobefasiliteter og ny kaffemaskin er rett rundt hjørnet.

For spørsmål knyttet til rollen, da kontakt med vår samarbeidspartner Capus ved Jonas Rambæk (93242133/jonas.rambaek@capus.no).
 

Om arbeidsgiveren

Max Manus AS er et norsk teknologiselskap som gjennom de siste 40 år har spesialisert seg på kommunikasjons- og taleteknologiløsninger.

Selskapet ble opprettet av motstandshelten Max Manus i 1946. I april 2020 ble selskapet kjøpt opp av Verdane som etablerer et eget konsern med Max Manus og Conscriptor. Målet er å frigjøre mer tid til pasientomsorg gjennom bruk av digitale løsninger for administrasjon og dokumentasjon.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen