Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Prosjektledere til Ruter fagenhet mobilitetstjenester

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
27.11.2020
Gå til søknadsskjema

Ruter søker to konsulenter til Ruters fagenhet mobilitetstjenester. Tilbudte kandidater vil i hovedsak jobbe med mikromobilitet, men noe av arbeidet vil være på tvers av alle områdene til mobilitetstjenester. Ruter ser mikromobilitet, delte selvkjørende kjøretøy, dør til dør transport og andre grønne mobilitetsformer som en viktig del av fremtidens transporttilbud og ønsker derfor å ta en fremoverlent og aktiv rolle i utviklingen. I den forbindelse trenger de å leie inn to konsulenter. De tror at mikromobilitet vil bidra til at mobilitetsnettverket blir mer finmasket og relevant for flere, som igjen vil gi kundene flere valgmuligheter og økt bevegelsesfrihet.


Om rollen:


Tilbudte ressurser bør ha prosjektleder erfaring, i tillegg til erfaring og kompetanse med utviklingsprosjekter.

Kandidatene bør ha gode samarbeidsevner og erfaring fra å gjennomføre større prosjekter med mange ulike interessenter. Sentrale oppgaver for kandidatene vil være å bidra med fagkompetanse innen mikromobilitet, se på mulighetsrommet til nye tjenester, samt utvikle tjenester basert på marked- og kundeinnsikt. Det er fordel med erfaring fra å utarbeide og forhandle frem avtaler.


Ønskede kvalifikasjoner:


  • Prosjektledererfaring
  • Erfaring fra tjenesteutvikling, analyse og endringsprosesser
  • Erfaring med å se kundebehov, utforske mulighetsrommet og utvikle forretningskonsepter
  • Med erfaring fra å utarbeide og forhandle frem avtaler
  • Kompetanse og erfaring innen nye mobilitetsløsninger og spesielt innen mikromobilitet


Oppstart: 04.01.2021

Varighet: 30.11.2021, mulighet for forlengelse ut 2023

Omfang: 100%

Lokasjon: Ruters lokaler i Oslo


Logo
Ansvarlig rådgiver:   Audun Kvam
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen