Snorre Data søker Teknisk Support-medarbeider

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du interesse for IKT og support, og ønske om å utvikle deg i et selskap som på sikt kan gi deg erfaring med drift og infrastruktur? Snorre Data søker ny medarbeider til rollen som Teknisk Support-konsulent.

Informasjon om stillingen

SNORRE data AS er et IT-selskap som tilbyr deres kunder rådgiving og konsulenttjenester innenfor IT, datasikkerhet, skytjenester, webhosting og møteromsteknologi. De er i dag 12 ansatte, og har lokaler på Kjeller utenfor Lillestrøm.

Nye IT-systemer er ofte en stor investering for en bedrift, og SNORRE datas konsulenter fungerer både som rådgivere i prosjektet og som utøvende konsulenter som implementerer løsningen vi sammen er kommet fram til. På denne måten sikrer vi at kunden ender opp med en systemløsning som de er fornøyd med på alle måter.

Nå søker vi en ressurs som vil jobbe ute hos en av SNORRE datas kunder som Teknisk Support, der man vil jobbe med supportering og IT relatert problemløsning internt hos denne kunden. Denne kunden holder til i Oslo.

Arbeidsoppgaver

I rollen hos SNORRE datas kunde vil hovedansvaret være brukerhjelp på et førstelinje nivå. Det vil til daglig være oppgaver som å:

 • Sette opp nye maskiner
 • Oppdatere maskiner og operativsystem
 • Oppsett av domene
 • Opprette brukere og tildele rettigheter og brukertilganger
 • Feilretting

Vi søker deg som

Til denne rollen ser vi etter en ressurs som er i begynnelsen av sin karriere innen IKT og brukersupportering, og som har noen års erfaring med dette. Du bør ha kjennskap til:

 • Windows
 • Vedlikehold
 • Feilretting
 • Office 365

Med tanke på fremtidige muligheter hos SNORRE data på andre prosjekter er det også en fordel om du har kjennskap til, eller interesse for:

 • Drifting av service miljø
 • Linux
 • Brannmurer

Du vil få god opplæring fra både SNORRE data og deres kunde.

Annet

 • Oppstart: Snarest.
 • Lengde på oppdrag: Du vil bli ansatt i Academic Work og jobbe på en oppdragskontrakt hos SNORRE data. I første omgang 6 måneder, med mulighet for forlengelse og evt fast ansettelse.

Informasjon om bedriften

SNORRE data AS ble etablert i 1992, og har siden den gang vokst seg til en kjent og attraktiv samarbeidsparter for mange bedrifter.

IT-bransjen har hatt sine opp- og nedturer, men SNORRE data har siden starten hatt en jevn vekst og en sunn utvikling. Vi er i dag en solid bedrift som omsetter produkter og tjenester for 52 millioner kroner i året.

Vi har i nærmere 30 år etablert langsiktige og gode kundeforhold med fokus på kompetanse, høy servicegrad, personlig kontakt og gunstige priser.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen