Dev-Ops utvikler til Conexus

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Drammen
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Som Dev-Ops utvikler hos Conexus vil du inngå i en avdeling med 10 kompetente kollegaer bestående av designere, databaseressurser og systemarkitekter. Vi søker etter deg som kan styrke vår utviklerkompetanse i Norge og du vil også jobbe mot vår avdeling i Vietnam. *English speaking applicants are most welcome*

Informasjon om stillingen

Conexus er et av Norges største EdTech-selskaper og er verdensledende innen læringsanalyse. I Norge har vi har 92% markedsandel og kartlegger læringen til over 650.000 elever i den norske skolen. I Singapore er vi eneleverandør av læringsteknologi for videreutdanning av alle lærere i landet. Nå skal vi vokse videre og søker ambisiøse teknologer som vil være med å løfte oss til neste nivå. Vil du bli med på reisen?

Arbeidsoppgaver

Hos oss i Conexus vil du få en variert arbeidshverdag og vil bl.a. bruke din tid på å:

 • Være knutepunktet mellom operations og product delivery
 • Optimalisere/videreutvikle build og deployment pipelines
 • Jobbe med sikkerhetsnivået
 • Implementere Terraform, Ansible, ELK og Docker i våre løsninger
 • Jobbe med forbedringer - vi er alltid på jakt etter smartere løsninger

Vi tilbyr

Som en del av Conexus tilbyr vi deg en variert, innholdsrik og fleksibel arbeidshverdag hvor du kan være med å gjøre en forskjell for elever og lærere, både her hjemme i Norge og i Asia. Som arbeidsgiver har vi stort fokus på å bygge kompetanse og vi tilbyr våre ansatte å videreutvikle seg bl.a. gjennom kurs, seminarer og videreutdanning. Videre tilbyr vi:

 • En organisasjon med svært flat struktur og et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Toppmoderne lokaler sentralt i Drammen med kort vei til tog og buss. Vi har kontorer i Energibygget som drives av solcellepaneler!


Hva forventer vi av deg?

Du har relevant erfaring med bl.a.:

 • Microsoft stacken: .Net, c#
 • Dev-Ops struktur
 • Azure
 • Du er opptatt av datasikkerhet og har erfaring med å jobbe med dette

Personlig egnethet for denne stillingen vil tas med i vurderingen og vi mener det er spesielt tre egenskaper som er viktig for å lykkes som Dev-Ops utvikler hos oss: SELVSTENDIG, INITIATIVRIK og LØSNINGSORIENTERT. Synes du dette høres interessant ut? Søk allerede i dag! Vi vurderer søknader fortløpende og ser frem til å lese din.

Annen Informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100% fast stilling
 • Plassering: Drammen
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen