Team Lead til FinTech-teamet hos Tripletex

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du en drøm om å bygge opp ditt eget team?

Informasjon om stillingen

Vi i Tripletex er stolte av vårt arbeid! Vi er stolte av leveransene vi leverer, vi er stolte av det sosiale arbeidsmiljøet, og vi er stolte av å kunne forenkle arbeidshverdagen til våre kunder. Og ikke minst, vi er stolte av hverandre.

Vi jobber for å være en arbeidsplass for mennesker som ønsker å utvikle seg og som ønsker å være en del av et ansvarlig og fremoverlent lag. Vi har mye kompetanse og gode systemer på plass, og siden vi hele tiden ønsker å bli bedre, søker vi nå etter vår nye Team Lead. Vil du være med på laget vårt?

Som Team Lead vil du være med på å bygge opp et helt nytt team. Dette teamet vil jobbe med å realisere Tripletex sine ambisiøse mål i det norske markedet. Du skal få lov til å lede 1-3 andre utviklere som skal teste ut nye produkter. Det blir et agilt lite team hvor dere får lov til å prøve ut nye ting, være nysgjerrige på markedet og implementere løsningene dere kommer frem til.

Teamet vil hovedsakelig jobbe innenfor forretningsområde FinTech. Du skal fasilitere strategi- og utviklingsprosesser og være en pådriver i implementering av utvikling og endringer. En viktig del av rollen blir å identifisere og utvikle muligheter med tilhørende prosjektarbeid og tiltak innenfor FinTech.

Du vil for eksempel jobbe med:

 • Ansvaret for å bygge opp et nytt team
 • Produktutvikling innenfor finansielle produkter som lån, forsikring og regnskap
 • Jobbe med den nyeste teknologien på spennende plattformer
 • Teste nye ting med teamet, skape innovative løsninger og implementere ny funksjonalitet for våre kunder
 • Jobbe med React Native i frontend og Java i backend
 • Forme egen arbeidshverdag og egne arbeidsoppgaver

Vi søker deg som har

 • Jobbet som utvikler noen år, ønsker nå å ta det neste steget
 • Interesse for APIer
 • Det er en fordel om du har erfaring fra FinTech- eller bankbransjen
 • Snakke flytende norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Tripletex jobber med en moderne stack og noen teknologier du vil komme i kontakt med er Java, React, React Native, HTML, CSS, JavaScript, Docker og Git. Tripletex har alle miljøer i AWS, og her er det mange spennende muligheter fremover.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidssted: Oslo
 • Søknadsfrist: Snarest

Du vil bli fast ansatt hos Tripletex, men rekrutteringen holdes av Academic Work. Alle henvendelser angående denne jobben skal gå via Academic Work, ta gjerne kontakt med rekrutteringsansvarlig Astrid Sørli dersom du har spørsmål til stillingen.

Vi selekterer fortløpende søkere, så søk i dag for å komme med i prosessen. Alle søkere uansett utfall vil få tilbakemelding.

Informasjon om bedriften

Tripletex er i kraftig vekst, og ønsker å styrke seg ytterligere på ledelse innen utvikling og produkt. I dag har vi over 45 000 kunder og over 150 000 brukere. Tripletex har over 150 ansatte, og vi er over 80 medarbeidere i utviklingavdelingen.

Tripletex er en moderne IT-bedrift som lager et komplett nettbasert økonomisystem, og har siden oppstarten vært på web med et ønske om å skape et godt produkt til sluttbrukerne. Hos Tripletex vil du komme inn i et kompetent fagmiljø som består av en god blanding av juniorer og seniorer, og du jobbe og leve etter verdiene – glede, tillit og driv.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen