Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du bli vår nye Business Intelligence Lead?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Norsk Medisinaldepot søker nå deg som har sterk interesse for teknologi og forretningsutvikling med fokus på Business Intelligence (BI). Stillingen er ansvarlig for selskapets styringsverktøy innen BI.
Stillingen er med på å underbygge organisasjonens målsetninger ved innovasjon og utforming av teknologiske strategier innen BI. En sentral oppgave er bistå organisasjonen i å optimalisere bruken av BI styringsverktøy. Du vil være prosjektleder for ulike initiativ på BI-området, samt fokusere på kontinuerlig forbedring av styringsdata sammen med superbrukere.

Vi er et voksende internasjonalt selskap, med kollegaer som brenner for det de jobber med, i en kultur med høyt fokus på å finne kontinuerlige forbedringer.
Stillingen inngår i økonomiavdelingen i Norge, samtidig som du arbeider tett med McKesson konsernets internasjonale Center of Excellence team innen SAP BI i Tyskland og BI-brukere i våre forretningsområder. Vi søker en selvstendig BI lead med gode kommunikasjonsevner på tvers av organisasjonen.


Arbeidsoppgaver:

 • Du vil arbeide tett med forretningssiden for å identifisere muligheter for forbedring og automatisering av rapporteringsverktøy
 • Lede BI implementeringsprosjekter og kontinuerlig videreutvikle rapporter og styringsverktøy
 • Veilede BI superbrukere i apotekhandel, grossistvirksomheten og commercial
 • «Local process owner» for BI, og være bindeledd mellom NMD og McKesson konsernets SAP Center of Excellence i Tyskland


Kvalifikasjoner:

 • Høyere utdannelse innen økonomi eller teknologi
 • Superbruker i SAP BI og generell god systemkompetanse
 • Relevant erfaring fra Business Intelligence eller Controlling med fokus på SAP BI
 • Du må beherske både norsk og engelsk


Personlige egenskaper:

 • Strukturert og systematisk arbeidsmetodikk
 • Proaktiv og drivende, med evne til å arbeide selvstendig
 • Relasjonsbygger med gode kommunikasjonsevner


NMD tilbyr:

 • En utfordrende stilling i et solid internasjonalt selskap i en spennende fase
 • Store muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Svært gode karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt i McKesson-konsernet
 • Godt arbeidsmiljø med motiverte og kompetente kolleger
 • Gode og konkurransedyktige betingelser

Søknader vurderes fortløpende. 

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med Capus, ved Paul Konow (400 21 407 / paul.konow@capus.no)

Om arbeidsgiveren

Norsk Medisinaldepot AS (NMD) er en av landets største leverandører av legemidler og helserelaterte produkter. Vitusapotek er vår heleide apotekkjede, med mer enn 270 apotek spredt over hele Norge. Enkelte av disse er såkalte Vitusapotek Samarbeid – et eget konsept for den som vil eie eget apotek, men drive det som et Vitusapotek. Vi driver også kjedekonseptet Ditt Apotek, som er vårt tilbud til private apotek. Dette samarbeidet inkluderer i dag over 70 apotek. Vi er mer enn 2 500 kollegaer. Av disse jobber ca. 85 prosent i Vitusapotek. NMD er en del av McKesson Europe, som har 39 000 medarbeidere og virksomheter i 13 land. McKesson er et av verdens største helseselskap, og rangerer som nr. 6 på Fortune 500.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen