Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Erfaren Wordpress/frontendutvikler til Tripletex

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi ser etter en Wordpress/frontendutvikler som skal hjelpe oss med å ta brukeropplevelsen på nettsiden vår til et nytt nivå

Informasjon om stillingen

Vi har store planer for nettsiden vår, både på kort og lang sikt, og trenger derfor en dyktig utvikler som kan hjelpe oss med å gjennomføre dette.

Du vil jobbe i markedsavdelingen i Tripletex, og samarbeide tett med blant annet vår web- og konverteringsansvarlig, UX-designer og backendutvikler.

Vi i Tripletex er stolte av vårt arbeid! Vi er stolte av leveransene vi leverer, vi er stolte av det sosiale arbeidsmiljøet, og vi er stolte av å kunne forenkle arbeidshverdagen til våre kunder. Og ikke minst, vi er stolte av hverandre.

Vi jobber for å være en arbeidsplass for mennesker som ønsker å utvikle seg og som ønsker å være en del av et ansvarlig og fremoverlent lag. Vi har mye kompetanse og gode systemer på plass, og siden vi hele tiden ønsker å bli bedre, søker vi nå etter vår nye utvikler. Vil du være med på laget vårt?

Arbeidsoppgaver

 • Bygge opp Tripletex.no på et nytt Wordpress-rammeverk
 • Videreutvikle Tripletex.no i samarbeid med markedsavdelingen
 • Bygge funksjonelle sider og design, både på egenhånd og ut fra designskisser. Skissene kan være alt fra et gjennomarbeidet design i Figma/Sketch/Photoshop til enklere utkast
 • Bygge digitale verktøy og ressurser, som priskalkulatorer og dynamiske skjemaer
 • Bistå i produksjon av kampanje- og landingssider

Vi søker deg som har

 • Inngående kjennskap til og solid erfaring med Wordpress
 • Gode ferdigheter i CSS, HTML, JavaScript, PHP, MySQL og GitHub
 • Erfaring med å jobbe med responsivt design
 • Høyere utdanning er et pluss, men ikke et krav. Interesse og erfaring verdsettes høyere enn utdannelse
 • Du må ha en genuin interesse for webutvikling, webdesign og brukeropplevelse
 • Må kunne kommunisere på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Som person er du

En som liker at ting skjer. Du er en selvstendig, strukturert og initiativrik person som arbeider godt med frihet under ansvar. Du trives godt med å delta i workshops rundt design og utvikling. Du innehar en solid gjennomføringsevne og er autonom. Kjenner du deg igjen i beskrivelsen?

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidssted: Oslo
 • Søknadsfrist: Snarest

Du vil bli fast ansatt hos Tripletex, men rekrutteringen holdes av Academic Work. Alle henvendelser angående denne jobben skal gå via Academic Work, ta gjerne kontakt med rekrutteringsansvarlig Astrid Sørli dersom du har spørsmål til stillingen.

Vi selekterer fortløpende søkere, så søk i dag for å komme med i prosessen. Alle søkere vil få tilbakemelding, uansett utfall.

Informasjon om bedriften

Tripletex er i kraftig vekst, og ønsker å styrke seg ytterligere på ledelse innen utvikling og produkt. I dag har vi over 48 000 kunder og over 150 000 brukere. Tripletex har over 150 ansatte.

Tripletex er en moderne IT-bedrift som lager et komplett nettbasert økonomisystem, og har siden oppstarten vært på web med et ønske om å skape et godt produkt til sluttbrukerne. Hos Tripletex vil du komme inn i et kompetent fagmiljø som består av en god blanding av juniorer og seniorer, og du jobbe og leve etter verdiene – glede, tillit og driv.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen