UX-designere til Tripletex

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi trenger deg som brenner for UX-design, og ønsker å være med på å forenkle hverdagen til kundene våre

Informasjon om stillingen

Vi i Tripletex er stolte av vårt arbeid! Vi er stolte av leveransene vi leverer, vi er stolte av det sosiale arbeidsmiljøet, og vi er stolte av å kunne forenkle arbeidshverdagen til våre kunder. Og ikke minst, vi er stolte av hverandre.

Vi jobber for å være en arbeidsplass for mennesker som ønsker å utvikle seg og som ønsker å være en del av et ansvarlig og fremoverlent lag. Vi har mye kompetanse og gode systemer på plass, og siden vi hele tiden ønsker å bli bedre, søker vi nå etter nye UX-designere. Vil du være med på laget vårt?

Du tenker kanskje at det å være UX-designer i et selskap som jobber med regnskapssystemer er kjedelig, men tvert imot. Du får jobbe med de nyeste teknologiene, de mest innovative utviklerne og skape de beste løsningene. Du får jobbe tett med teamet ditt i å støtte dem i deres valg igjennom hverdagen, ved å forenkle og finne kreative løsninger som gagner våre kunder på best mulig måte.

Du vil jobbe i et tverrfalig team bestående av utviklere, Team Lead, Tech Lead, QA og produkteier. Det jobber flere UX-designere hos oss og du kommer til å jobbe tett sammen med disse.

Vi søker deg som

 • Høyere utdannelse innenfor interaksjonsdesign/UX eller UI
 • Forståelse for hele prosessen med UX/UI
 • Minst to års fartstid som UX/UI-designer
 • Snakke flytende norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
 • Teknisk forståelse eller frontend-kunnskaper er en fordel

Vår bransje endrer seg raskt, så du må like å jobbe med hyppige endringer og nye utfordringer, uten å miste fokus på kvalitet. Det er viktig for oss at du er en lagspiller og at du ønsker å jobbe mot felles mål. Du trives med et høyt tempo samtidig hvor du kan dykke ordentlig ned i problemene og stille gode spørsmål til de rundt deg.

Du vil for eksempel jobbe med

 • Visualisere og prototype nye løsninger og konsepter
 • Utvikle prosesser og verktøy som endrer måten vi jobber på og videreutvikler faget vårt
 • Designe konsistente opplevelser på ulike digitale plattformer og kanaler
 • Samarbeide agilt i eget team og på tvers i organisasjonen
 • Jobbe tett med utviklere, kunder og produkteiere

Har du også en portefølje du er stolt av? Da vil vi gjerne se den og i søknaden din.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidssted: Oslo
 • Søknadsfrist: Snarest

Du vil bli fast ansatt hos Tripletex, men rekrutteringen holdes av Academic Work. Alle henvendelser angående denne jobben skal gå via Academic Work, ta gjerne kontakt med rekrutteringsansvarlig Astrid Sørli dersom du har spørsmål til stillingen.

Vi selekterer fortløpende søkere, så søk i dag for å komme med i prosessen. Alle søkere uansett utfall vil få tilbakemelding.

Informasjon om bedriften

Tripletex er en moderne IT-bedrift som lager et komplett nettbasert økonomisystem, og har siden oppstarten vært på web med et ønske om å skape et godt produkt til sluttbrukerne. Hos Tripletex vil du komme inn i et kompetent fagmiljø som består av en god blanding av juniorer og seniorer, hvor du jobber og lever etter verdiene – glede, tillit og driv.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen