Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

MainTech søker etter sin nye Data Scientist!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
26.11.2020
Gå til søknadsskjema

Er du opptatt av effektivisering og digitalisering? Er du i tillegg sterk på moderne verktøy og ønsker å jobbe med optimalisering av vedlikehold hos industribedrifter? MainTech ønsker nå å styrke sin kompetanse innen visualisering og anvendt digitalisering og ser derfor etter en dyktig og selvstendig Data Scientist.

Informasjon om stillingen

MainTech har spisskompetanse innen drift, vedlikehold, inspeksjon og materialteknologi, og deres fagingeniører jobber innovativt for å sikre pålitelige løsninger her og nå, og i fremtiden.

I norsk industri er det få som greier å utnytte forbedringspotensialet som ligger i mengden data som finnes, men MainTech tror på fremtiden og på å utvikle norsk industri ved å utnytte ny teknologi og stadig økende mengde data! De søker nå etter en Data Scientist som kan være med å styrke teamet innen digitalisering og effektivisering innen brukt av teknisk data, rapportering og analyser, samt visualisering av disse.


I stillingen som Data Scientist for MainTech vil du jobbe med å bistå ulike industribedrifter med digitalisering av deres vedlikehold. Ved å bruke Power BI/Azure vil du sammenstille data i form av tilstandsrapporter, data og målinger etc og jobbe med å visualisere/analysere dette for MainTech sine kunder. Videre vil du ta del av ulike prosjekter knyttet til analyse og tiltak for å gjøre bedrifter med digitale og effektive.

Hos MainTech vil du få

 • En selvstendig stilling i et solid firma i vekst og utvikling
 • En mulighet til å bidra med forbedringspotensiale i Norsk Industri
 • Et inspirerende miljø med vennlige kolleger og godt sosialt miljø
 • Et åpent og uformelt arbeidsmiljø med fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktige betingelser

Anvendt digitalisering

Et eksempel på arbeidet til MainTech er utnytting av domenekunnskap i kombinasjon med maskinlæringsalgoritmer for å realisere verdien av store datamengder. Dette er et reelt prosjekt du kan få muligheten til å arbeide med, og du kan lese mer om det på MainTech.

Vi søker deg som

Er teknisk interessert og er opptatt av nye løsninger og forbedringer i norsk industri, spesielt innenfor prosesser for drift og vedlikehold. Du er resultatorientert og tar et selvstendig ansvar for dine arbeidsoppgaver og dine mål. Du evner å ta initiativ til å sette deg inn i kunden sin problemstilling, til å komme med dine innspill og gjennomføre oppgaver basert på egne ideer og erfaringer. I tillegg har du en genuin interesse for ny lærdom og du tørr å etterspørre kompetanseheving.

Oppsummert ser vi etter deg som

 • Har fullført høyere utdanning (MSc, BSc)
 • Kan vise til relevante erfaring
 • Har en generell god IT forståelse og interesse
 • Har erfaring med Power BI, SQL/NOSQL databaser og kunnskap om Azure analyse tjenester, Python og R.
 • Kan strukturere, transformere og håndtere store mengder data.
 • Har gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig på norsk. Dette på grunn av mengden kontakt med norsktalende kunder
 • Viser en stor interesse for effektivitet og digitalisering ved bruk av moderne verktøy og praktisk bruk av data.

MainTech ønsker deg som ser mulighetene, og som vil bli deres neste MainTech'er!

Øvrig informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Omfang: 100% fast stilling
 • Sted: Granåsvegen 15A, 7069 Trondheim
 • Søknadsfrist: 26. november 2020

Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

Informasjon om bedriften

MainTech er fagingeniører med spisskompetanse innen drift, vedlikehold, inspeksjon og materialteknologi. De tilbyr bistand og løsninger basert på dyp innsikt i oppdragsgivers behov, situasjon og rammebetingelser. Deres kunder spenner fra Norges største oljeselskaper til prosessindustri, havbruk og energi. MainTech har kontorer i Trondheim, Molde og Mo i Rana, men ofte jobber de der kundene er.


"Glede", "Respekt", "Innsikt" og "Pålitelig" er deres verdier, og MainTech søker talenter som identifiserer seg med disse og som ønsker å være kulturbærere

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen