Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

M365 Senior Utvikler/Løsningsarkitekt - Statnett

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

For å håndtere Statsnetts økende oppdragsmengde og samtidig levere et stadig bedre tjenestetilbud til deres kunder ønsker de å digitalisere kundereisen i en tilknytningssak.

"En intern “proof of concept” er blitt gjennomført for å se på bruk av Microsoft 365 som teknisk plattform for å understøtte behovet. Vi har samtidig modnet våre behov gjennom interne kartlegginger av kundebehov og interne sakbehandlingsbehov. Et gjennomføringsprosjekt for å ta frem en MVP ønskes nå gjennomført. "


Arbeidsoppgaver:

 • Oversette arkitektur og brukerhistorier til løsning
 • Sette opp og utnytte Power App Portals for ekstern kundedialog
 • Lage arbeidsflyter med Power Automate som integrerer løsningen med andre masterdatapplikasjoner i Statnett og med andre deler av Microsoft 365 (Teams, Sharepoint, Outlook osv)
 • Etablere dashboard med nøkkeltall for intern rapportering og deling med kunder og andre bransjeaktører med bruk av Power BI
 • Sette opp autentiseringsløsning med bruk av Azure og sørge for at informasjon kun vises til brukere som skal ha tilgang til denne
 • Bidra til å skape en datamodell med god struktur i CDS og som vil kunne utvides gradvis Krav:

 • Kandidaten må kunne sikkerhetsklareres.
 • Kandidaten må beherske skandinavisk språk og/eller engelsk
 • Kandidaten skal ha minimum 3 års høyere utdannelse i IT


Ønsket kompetanse:

 • Kandidaten skal ha dokumentert praktisk erfaring (tidligere utviklingsleveranser) med bruk av Microsoft Power apps portals, Powers apps og Power BI og CDS
 • Kandidaten skal ha dokumentert praktisk erfaring (tidligere utviklingsleveranser) med bruk av Microsoft 365 (Sharepoint, Azure, O365)
 • Kandidaten skal ha dokumentert praktisk erfaring (tidligere utviklingsleveranser) med løsningsdesign hvor brukerbehov oversettes til funksjonalitet gjennom bruk av verktøyene under punktene B1 og B2.
 • Oppstart 16. november


Det er en fordel med:

 • Erfaring med informasjonsarkitektur (datamodellering)
 • Erfaring med løsningsarkitektur (applikasjonsmodellering)


Oppstart: 16.11.2020

Varighet: 6 mnd

Opsjon: 6+6+6+6 mnd

Omfang: 100%

Lokasjon: NydalenLogo
Ansvarlig rådgiver:   Audun Kvam
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen