System- og databaseutvikler til Akademikerne Pluss

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe i skjæringspunktet mellom IT og forretning? Kan du tenke deg å både utvikle digitale løsninger og jobbe strategisk og operasjonelt i et lite selskap med store ambisjoner?

Informasjon om stillingen

Akademikerne Pluss er en del av arbeidstakerorganisasjonen Akademikerne. Selskapet forhandler medlemsfordeler for 12 foreninger i Akademikerne og jobber for at medlemmene skal få de beste fordelene og tilbudene. En av oppgavene for Akademikerne Pluss er å gjøre informasjon om medlemsfordelene lettere tilgjengelig, samt å sørge for at de fremforhandlede avtalene bare skal kunne benyttes av medlemmer.

Akademikerne Pluss går spennende tider i møte og søker nå en IT-ressurs med interesse for forretningsutvikling i et IT-strategisk perspektiv. Medlemsdatabasen er etablert, og vi ser etter deg som vil ha ansvar for videreutvikling, vedlikehold og feilsøking i databasen. Ansvarsområdene vil også omfatte utvikling av nye digitale løsninger for tilgang til, og visning, av medlemsfordeler i samarbeid med leverandører og medlemsforeninger.

Akademikerne Pluss tilbyr

 • En viktig rolle tidlig i selskapets utvikling. Du får et stort ansvar og mye påvirkningskraft. Her er det kort vei fra ide til beslutning
 • Konkurransedyktige betingelser, inkludert gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Et godt arbeidsmiljø, med et erfarent og inkluderende, men lite team

Arbeidsoppgaver

 • Oppsett, utvikling og vedlikehold av databaser i Microsoft Azure
 • Oppsett og utvikling av API-er for utveksling av data mellom ulike systemer og databaser
 • Deltagelse i integrasjons- og implementeringsprosjekter
 • Presentasjon og utvikling av innhold på nettsider og i apper
 • Digitalisering/automatisering av prosesser
 • Dokumentasjon av løsninger og grensesnitt for bruk av 3.-partsutviklere og revisjon
 • Rådgivning, spesifisere medlemsorganisasjonenes behov basert på møtevirksomhet eller skriftlige henvendelser

Vi søker deg som

 • Relevant utdanning innen teknologi eller IT, relevant erfaring kan kompensere for manglende formell bakgrunn
 • Noen års erfaring fra lignende roller. Erfaring fra arbeid med medlemsforeninger er en fordel, men ikke et krav.
 • Gjerne kunnskap om personvern/GDPR og digital håndtering, overføring og sikring av sensitive data
 • Grunnleggende god forretningsmessig forståelse
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Du liker en variert arbeidshverdag der du kan engasjere deg i og påvirke en rekke ulike satsingsområder for selskapet. Som person er du svært selvgående og du ser raskt muligheter som kan påvirke et lite selskap. Ettersom personlige egenskaper vektlegges i denne rollen søker vi deg som er løsningsorientert og vil bidra med å avdekke behov hos medlemmer, foreninger og leverandører. Du evner å jobbe strukturert og tar initiativ til å utfordre og forenkle eksisterende prosesser.

Informasjon om bedriften

Akademikerne Pluss AS er et selskap som forhandler, forvalter og formidler felles medlemsfordeler for 12 foreninger i Akademikerne. Som del av en attraktiv gruppe på over 200.000 akademikere oppnår foreningsmedlemmene gode betingelser på blant annet bank- og forsikringstjenester gjennom avtalene vi forvalter. Selskapet er opprettet i 2018 og skal videreutvikle foreningssamarbeidet om medlemsfordeler inn på nye områder.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen