Har du lyst til å jobbe med den mest fremtidsrettede prosjektplattformen i anleggsbransjen? Infrakit søker Salgsspesialist.

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring fra anleggsbransjen og ønsker å drive salg med bransjens mest ettertraktede plattform?

Plattformen skaper samarbeid og integrasjoner som gir automatikk og kvalitetssikring i infrastrukturprosjekter. Infrakit leverer en delingsplattform for all relevant informasjon for grunnarbeider til prosjektledelse. Det gjør at alle deltagerne i små og store anleggsprosjekter effektivt og veldig enkelt får tilgang til den informasjonen de trenger for å gjøre sitt arbeid, når de trenger det.

Prosjektplattformen startet opp i Norge i 2017 og har allerede kunder over hele Norge. Misjonen vår er å tilby en åpen og uavhengig skyplattform slik at infrastrukturbransjen skal lykkes med digitalisering, BIM og VDC. Visjonen er en bærekraftig anleggsbransje uten feilbygging og dobbeltarbeid.

Infrakit vokser og ønsker seg en Salgsspesialist til å sitt kontor i Nydalen i Oslo. Vi ser etter deg som brenner for digitalisering og motiveres av nysalg. Du vil hjelpe entreprenører og byggherrer over hele landet, så du kan ikke være redd for å ringe, reise og ha kundemøter (fysisk og digitalt).

For å lykkes i rollen må du ha interesse for anleggsbransjen, være nysgjerrig på kunden og være proaktiv. Du vil også få mulighet til å beholde og utvikle langsiktige forhold til alle aktørene i anleggsbransjen. Salgsspesialisten vil dra nytte av å være kreativ og ha gode gjennomføringsevner, sette seg mål og jobbe strukturert for å nå disse.
Stillingen rapporterer til daglig leder.

Kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning, fortrinnsvis Master, innen teknologi, anlegg eller ingeniør.
 • Erfaring med nysalg innen software, maskinstyring eller landmålerutstyr, og kunne vise til gode resultater.
 • Erfaring som landmåler, geomatikk og/eller feltarbeid i anleggsbransjen er avgjørende for å forstå kundens behov.
 • Faglig tyngde innenfor et eller flere av disse områdene er en fordel: BIM, VDC, CAD-programvare, geomatikk.
 • Nettverk i bransjen vil være en stor fordel.
 • Gode skriftlige ferdigheter, både på norsk og engelsk.
 • Miljøet i Infrakit preges av ærlighet, omsorg og profesjonalitet med fokus på å ha det gøy – er dette deg?


Hva vi tilbyr
Teamet hos Infrakit er en vennlig og hyggelig gjeng, og noen av bransjens dyktigste folk. Som salgsspesialist vil du ha stor pa°virkning i et fremtidsorientert og kundesentrert digitalt selskap. Til daglig holder vi pa° med det andre ga°r og drømmer om. Hos Infrakit fa°r du:

 • Frihet og ansvar over arbeidet ditt
 • En a°pen, vennlig og samarbeidende kultur – dette er Infrakit! Glimrende balanse mellom arbeid og fritid
 • Førsteklasses arbeidsutstyr du kan velge selv
 • Konkurransedyktig lønn og ytelser
 

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14 / e-post: al@capus.no eller Researcher Ida Samuelsen på tlf: 99 42 83 81 / e-post: is@capus.no.

Om arbeidsgiveren

Infrakit er en unik prosjektplattform for anlegg og infrastrukturprosjekter. Infrakit AS ble stiftet i 2017 og er et datterselskap av Infrakit Group OY som ble etablert i 2010. Infrakit BIM Cloud ble påbegynt i 2010, og siden den gang har plattformen vokst og kan nå brukes til planlegg, prosjektering og bygging av infrastrukturprosjekter. Infrakit fungerer godt med alle CAD software og har integrasjon /automatikk med alle anleggsmaskiner/- utstyr i bransjen. Prosjektplattformen fungerer i sanntid og i dagens marked er det ingen konkurrenter med et tilsvarende produkt.

Infrakit er etablert i Frankrike, Tyskland, Nederland, England, Sverige og Norge, med forhandlere i flere land og svært dyktige utviklere i Helsinki og Beograd. Nye funksjoner lanseres månedlig, eller umiddelbart ved behov, og Infrakit AS har et tett og inspirerende samarbeid på tvers av landegrensene. Vi har et sterkt morselskap i ryggen og samarbeider med Gemini, Novapoint, Focus Software, Leica, Novatron, Makin3D, Digpilot, Trimble, Topcon, Pointscene, ArcGIS m.fl. Vi er også medlem i BA-Nettverket og Building Smart.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen