SAP MM Consultant

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe med SAP MM og Retail hos Skandinavias ledende elektrogrossist?

Vi i Elkjøp-konsernet er godt inne i en digital transformasjon der kundeatferd stadig er i rask endring og hvor krav til tekniske løsninger for effektiv detaljhandel øker. I den anledning ser vi etter en konsulent med god kunnskap om SAP Retail prosesser, SAP MM og implementering av inngående ordreflyt på EDI mot nye leverandører og som også kan bidra inn i ulike forretningsprosesser i SAP.

Elkjøp har i dag flere spennende prosjekter på gang innenfor SAP. Du vil i denne rollen være en bidragsyter på application maintenance hvor vi videreutvikler og drifter et moderne og fremtidsrettet systemlandskap i henhold til SAP roadmap for Retail. Du må kunne fungerer som prosjektleder for EDI-utrulling, forstå tekniske integrasjoner mot 3dje part, ha forståelse for range og sortimentsstyring, gjennomføre endringer samt drive feilsøking og feilretting. Det er ønskelig med erfaring fra retail, men god forståelse for oppsett og implementering av EDI vil være viktigst. Gode kommunikasjonsegenskaper kreves også når tekniske løsninger skal drøftes med våre leverandører og deres IT-avdelinger/-partnere. Du må også kunne koordinere og drive disse prosjektene fremover.

Vi søker etter deg med god funksjonell forståelse på SAP – i hovedsak MM-modulen, noe teknisk systemforståelse, er strukturert og har gode komminikasjonsegenskaper både internt og eksternt. Vi tilbyr et spennende fagmiljø, dyktige og hyggelige kollegaer, moderne løsninger og faglige utfordringer.

Elkjøp Nordic AS er en omnichannel-forhandler av forbrukerelektronikk som opererer i alle de nordiske landene. Vi er 10.000 engasjerte ansatte fordelt på mer enn 400 forskjellige lokasjoner i våre markeder. På vårt nordiske hovedkontor er vi cirka 370 personer i forskjellige spesialiserte funksjoner som jobber kontinuerlig for å støtte våre kolleger i de nordiske landene. Elkjøp Nordic tilbyr en ansvarsfull og selvstendig stilling med internasjonalt nettverk og faglig ansvar. Vi tilbyr muligheten til å vokse i et fartsfylt selskap med solide verdier og et flott arbeidsklima. Bransjen vår endrer seg raskt, og vi er i en ledende posisjon med fokus på mennesker som hjørnesteinen i strategien vår. Med store drømmer, engasjement og hardt arbeid kan du nå langt – fordi vi elsker å tilby muligheter til de som fortjener det.

Å jobbe for Elkjøp Nordic er artig og utfordrende og som ansatt hos oss er du en del av den største og mest tradisjonsrike aktøren innen forbrukerelektronikk i Norge. Vi har en stor intern IT-avdeling og et stort SAP fagmiljø og med et moderne og spennende systemlandskap.

Vi tilbyr en konkurransedyktig lønn inkludert bonusavtale og spennende karrieremuligheter. Kontoret har base i flotte, moderne lokaler i Nydalen i Oslo. Vi har en utmerket kantine, og vårt eget treningsstudio, og en lang liste med ansattfordeler som for eksempel gunstige priser på produktene vi selger og gode forsikringsordninger.

På vårt nye hovedkontor i Nydalen vil du være en del av et åpent og inspirerende arbeidsmiljø. Hos oss møter du kunnskapsrike kollegaer og et selskap som har ressurser til å sette ambisiøse planer ut i livet. Miljøet preges også av god lagånd, trivsel, stolthet og stor tro på det vi gjør. Din oppgave blir, sammen med andre, å gjøre våre interne og eksterne kunder 100 prosent fornøyde hver dag.

Kulturen vår er viktig for oss, og det er viktig at du også kan identifisere deg med våre kjerneverdier; ansvarlighet, engasjement og effektivitet. Vi er opptatt av mangfold og balanse i organisasjonen vår, og oppfordrer derfor alle til å søke uansett bakgrunn, etnisitet, kjønn etc. Vær oppmerksom på at vi bruker evne- og personlighetstester i rekrutteringsprosessen, og at vi også utfører en bakgrunnssjekk på den vi ønsker å ansette. Synes du dette høres spennende og utfordrende ut? Vi gleder oss til å motta søknaden din!

Om arbeidsgiveren

Elkjøp Nordic er Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater. Elkjøp Nordic omsatte varer og tjenester for NOK 41,8 milliarder i regnskapsåret 201920 og driftsresultatet var mer enn NOK 1.2 millioner. Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet. Alle de mer enn 400 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 107.000 kvadratmeter. Vi er ca10.000 engasjerte ansatte i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone – en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk. På vårt nordiske hovedkontor i Nydalen i Oslo, er vi cirka 370 personer i forskjellige spesialiserte funksjoner som jobber kontinuerlig for å støtte våre kolleger i de nordiske landene. Vår visjon er “We help everyone enjoy amazing technology”. Vi oppnår dette gjennom å fokusere på våre kjerneverdier som er ansvarlighet, engasjement og effektivitet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen