Fluido søker etter ny Salesforce-konsulent

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å bygge din karriere hos Nordens ledende Salesforce-partner?

Informasjon om stillingen

Fluido, Nordens ledende Salesforce-partner, er nå på jakt etter en ambisiøs og fremoverlent ressurs som ønsker å bidra til videre vekst og suksess – samtidig som du liker å ha det gøy underveis!

Hos Fluido står kulturen sterkt og de er opptatt av å ha det gøy på jobb. Fluido er nærmere 350+ ansatte i Norden, hvor samtlige jobber med Salesforce, som gjør dette til et selskap med enorm bredde- og spisskompetanse på teknologien. Man benytter ressursene på tvers av landegrensene som sikrer at ansatte alltid har tilgang til de beste hodene, som gagner kunden. Du vil inngå i ett team med blant annet bli kollega med Stian, som også jobber som Business Consultant og han forteller følgende om jobben:

"Hverdagen hos Fluido er veldig spennende. Jeg er stolt av å være en del av et så fremtidsrettet selskap og liker følelsen av å bli satset på. Jeg liker å få være med å bygge løsning og gjøre hverdagen litt enklere for kundene våre".

I denne stillingen vil du bidra til utvikling, implementering og vedlikehold av Salesforce, samt holde kundedialog gjennom viktige faser av kundereisen. Du vil starte karrieren din gjennom å følge kolleger for å lære de ulike fasene i for eksempel en implementering, og vil sakte, men sikkert få egne ansvarsområder.

Vi søker deg som

 • Har kjennskap til Salesforce eller annet CRM-system, gjerne som superbruker eller admin
 • Har satt opp eller konfigurert i Salesforce eller tilsvarende CRM teknologier
 • Har erfaring fra kundeservice, support eller lignende
 • Praktisk erfaring eller sterk overbevisning/motivasjon kan gjøre opp for manglende høyere utdanning
 • Har interesse for grensesnittet mellom teknologi og forretning. Har du for eksempel laget hjemmesider på fritiden eller jobbet med annen type teknologi, enten privat eller via jobb? Fortell oss gjerne om din interesse i søknadsteksten

Fluido er et endringsvillig og kunnskapsdrevet selskap hvor du aldri vil slutte å utvikle deg. Du får jobbe i en avdeling med høyt kompetansenivå på tvers av teknologier og du vil jobbe sammen med kolleger med godt humør og masse stå-på-vilje. For å trives og gjøre det bra hos oss er det naturligvis viktig at man er engasjert, åpen og motivert for å gjøre en god jobb for våre kunder. Vi jobber mye i team, så det er en klar fordel om du trives i lag med andre, har gode kommunikasjonsevner og evne til å lytte. Du bør inneha disse egenskapene for å lykkes hos oss:

 • Løsningsorientert
 • Selvstendig
 • Ansvarsfull
 • Iherdig

Fluido AS tilbyr sine ansatte

 • Et faglig sterkt miljø, med stor fokus på kompetanseheving
 • Korte beslutningsprosesser og stor påvirkningskraft
 • Gode karriere og utviklingsmuligheter
 • Et aktivt sosialt miljø
 • Fleksitid
 • Felles trening for de som ønsker det hver fredag formiddag med egen personlig trener
 • Freshe lokaler midt i Oslo sentrum
 • Gratis lunsj på kontoret hver dag
 • Hver fredag avsluttes med kompetanseheving med noe godt i glasset
 • Oppstart: Snarest og etter avtale. Søknadsfrist: Snarest. Vi selekterer søkere fortløpende, og kan komme til å ta ned annonsen når vi finner rett kandidat. Vi anbefaler deg derfor å søke med en gang.

Vi i Academic Work har rekruttert flere ressurser til dette selskapet. Vi har sett at disse i løpet av særdeles kort tid har tatt kvantesprang i sin karriere både hva gjelder teknisk kompetanse, men også hvordan de nå mestrer kundeprosesser på et høyt nivå. Alt dette mens de samtidig har det gøy. Vi kan derfor anbefale Fluido på det nærmeste for deg som ønsker å løfte deg som konsulent – enten teknisk eller funksjonelt. Du vil også få muligheten til å snakke med disse ressursene direkte for å høre nærmere om deres suksessfulle Salesforce reise.

Alle henvendelser angående denne jobben skal gå via Academic Work, ta gjerne kontakt med rekrutteringsansvarlig Astrid Sørli dersom du har spørsmål til stillingen.

Informasjon om bedriften

Fluido AS was founded in Finland in 2010, and is now the #1 Salesforce partner in the Nordics employing over 260 experts and serving over 400 customers. In the Nordics, Fluido is the only Platinum Consulting Partner for Salesforce and the only authorized training partner. The core of Fluido’s expertise is a deep understanding of Salesforce solutions and of customers’ businesses. Regardless of whether the focus is on sales, marketing or customer care, Fluido can combine data, processes and technology to make meaningful customer moments and drive success. Fluido customers are represented across industries, such as manufacturing, energy, professional services, retail and telecommunications, to whom Fluido delivers services that span from strategy consulting to implementation and training. On September 14th, 2018, Fluido was acquired by Infosys, a global leader in consulting.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen