Vi søker deg som vil starte karrieren din innen IT support og drift!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

NorEngros søker ny medarbeider til å ta del i Onsite Support-teamet. Har du interesse for drift og IT-support og lyst til å få satt i gang karrieren? Da er du kanskje den vi søker!

Informasjon om stillingen

I rollen som Support og Driftsmedarbeider i NorEngros vil du møte en variert og faglig utfordrende hverdag. Her vil du gå inn i IT teamet, og hjelpe bedriften med sine tekniske utfordringer - om det så er brukerstøtte, oppfølging av feilrettinger, konfigurering av pcer, brukeropplæring eller domene administrasjon og utvikling av nye applikasjoner.

Teamet du går inn i består av 4 dyktige personer, og det vil variere mellom samarbeidsoppgaver og selvstendige arbeidsoppgaver. Ingen dager er like, og du bør trives med arbeid under høyt tempo. Med stort samarbeidsnettverk kan det forekomme noe reising i forbindelse med kurs i løpet av ett år. Dette for å opprettholde et høyt kompetansenivå.

Det vil bli gitt tett og god opplæring for personen som trer inn i rollen.

Vi søker deg som

Utover opplæringen som blir gitt, er det noen ferdigheter som bør være på plass før man søker:

  • Høyere relevant utdannelse (fagskole/bachelor). Erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • Gode kunnskaper i Microsoft- og Windows-verktøy som PowerShell
  • Kjennskap til skybaserte løsninger som Amazon, Azure eller liknende
  • Fordel med kjennskap til SAP
  • Det er også ønskelig at kandidatene har interesse for programmering, men dette er ikke et krav.

Vi vil i intervjuprosessen fokusere på personlige egenskaper, og dersom du er problemløsende, selvgående og stresstolerant vil du mye mulig være en passende profil for stillingen.

Ved ansettelse vil du bli fast ansatt i Academic Work med en oppdragskontrakt hos Norengros på i første omgang 6 måneder. Mulighet for forlengelse eller fast ansettelse etter dette

Informasjon om bedriften

NorEngros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Norengros' omfattende produktspekter gjør oss til totalleverandør - Alt du trenger på ett sted.

NorEngros er en landsdekkende kjede bestående av 13 bedrifter med lokale eiere, med 39 engrosbutikker. Vår logistikkløsning basert på lokale fullsortimentslagre gir unik tilgjengelighet og hurtig distribusjon til alle våre kunder. Våre kunder følges opp av over 260 kundekonsulenter med bransjeorientert kompetanse innen alle kjedens produktgrupper og kundesegmenter.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen