Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

IWMAC søker nå sin nye driftsoperatør innen teknisk support!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
27.10.2020
Gå til søknadsskjema

Vår samarbeidspartner IWMAC er et teknologikonsernet for varme, ventilasjon, kjøl og frys. Vi søker nå en tilpassningsdyktig og fleksibel driftsoperatør/alarmsenteroperatør til heltidsstilling. Har du høy arbeidskapasitet og teknisk interesse - da vil vi høre fra deg!

Informasjon om stillingen

I denne stillingen vil du ha en todelt rolle hvor du vil 50/50 jobbe som alarmsenteroperatør på alarmsenteret, samt ha en rolle innen support.

I stillingen som alarmsenteroperatør skal du overvåke og evaluere alarmer fra over 3000 butikker i Norge og Sverige. Du vil møte ulike problemstillinger, utfordringer og kundekontakter. Målet som alarmsenteroperatør er å minimere kostnader for IWMAC sine kunder ved å overvåke alarmer i blant annet varmeskap og frysedisker, varsle og rapportere om alarmer og veilede kunder der det trengs. I tillegg vil du også ha en rolle innen support hvor du vil motta henvendelser fra IWMAC sine kunder.

Du vil gjennom opplæringsperioden jobbe normaltid fra 08:00-16:00 før du etter en stund vil inngå i en turnus. I jobbukene vil man inngå i en skiftordning hvor det jobbes dag og kveld, samt natt hver 6.uke. Det er derfor viktig at du er fleksibel mtp arbeidstid og at du er komfortabel med å jobbe natt og helg. Turnusen vil foregå i en intervall med 7 dager på jobb, 2 dager fri(lørdag og søndag), 5 dager på jobb og så 7 dager fri.

Bedriften tilbyr:

Gjennom opplæring og samarbeidsvillige kolleger vil du få alle forutsetninger for å lykkes i rollen, og vi tror derfor at du har gode muligheter til å utvikle deg i rollen. Utover dette kan IWMAC tilby en arbeidsplass der det er fokus på godt arbeidsmiljø og et utviklende fagmiljø.

Vi søker deg som

  • Har bakgrunn innen relevant område - automasjon/kjøl/frys eller annet relevant
  • Har bakgrunn/kompetanse/interesse innen IT - et stort pluss.
  • Har god formidlingsevne på norsk da dette er viktig i dialog med kunder og samarbeidspartnere
  • Har du erfaring fra brukersupport og/eller kundeservice og har god teknisk forståelse er det en fordel.

Annen informasjon

  • Oppstart: Etter avtale, snarest
  • Omfang: 100%, bemanning
  • Sted: Leirfossvegen 27, 7038 Trondheim
  • Søknadsfrist: 27.10.2020

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og IWMAC ønsker at alle henvendelser går til Academic Work. Vi ønsker at du søker via din profil, men har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på anne.enge.pedersen@academicwork.no.

Vi gjennomfører en løpende selektering, hvilket betyr at vi vil fortløpende invitere spennende kandidater inn for et nærmere intervju. Vennligst legg ved søknadstekst og CV i din søknad.

Informasjon om bedriften

IWMAC AS er et teknologikonsern som utvikler, overvåker og styrer tekniske installasjoner og anlegg hovedsakelig innen varme, ventilasjon, kjøl og frys. De har et alarmsenter lokalisert i Trondheim, som er åpent 24/7 for sine kunder i både Norge og Sverige. IWMAC jobber med å redusere energikostnader og varetap – og øke trygghet og kontroll.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen