Fullstack/Backend Utvikler

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Fornebu
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du faglige ambisjoner, er systematisk og analytisk anlagt? Trives du best når du kan løse problemstillinger sammen med andre?

 

Nå søker vi både erfarne utviklere som har lyst til å ta en sentral rolle i vårt på Fornebu, i tillegg til litt mindre erfarne utviklere som ønsker å lære og utvikle seg samme med flinke og hyggelige kollegaer. 

Produktutvikling er en gjeng på 30 kolleger organisert i tverrfaglige utviklingsteam som sitter i  moderne lokaler på Klosterøya i Skien og på Fornebu. Vi ser viktigheten av tett og godt samarbeid internt på teamene og på avdelingen som helhet. Vi er stolte av å ha en lav turnover og et høyt engasjement på avdelingen – og i resten av organisasjonen. Dette bidrar til at du som ny utvikler kommer til å samarbeide med kolleger med både lang og kort fartstid i selskapet. 

Du vil få muligheten til å delta i alle ledd av utviklingsprosessen og vil ha stor påvirkning på både teknologivalg og sluttresultatet når det kommer til vårt produkt. Vårt produkt er 24SevenOffice – et 100% skybasert ERP-system – som vi var først ute i Europa med å lansere for 20 år siden. 24SevenOffice er et komplett forretningssystem der alle moduler er ferdig integrerte – fra Økonomi, Regnskap, CRM, Prosjektstyring, Timeregistrering – til samhandlingsløsninger som Epost, Filhåndtering og Kalender. Systemet er integrert mot over 200 tredjepartsløsninger innen alt fra bank, inkasso, kassasystemer, netthandel, produksjonssystemer, bransjeløsninger, forsystemer m.m. Om du ønsker å bli bedre kjent med systemet kan du bestille en gratis demo her: https://24sevenoffice.com/no/erp/trial/ 

 

"I 24SevenOffice får du jobbe med utrolig mange dyktige mennesker. Sannsynligheten for at noen er flinkere enn deg selv på noe du interesserer deg for er stor – og det betyr at du har mange kolleger rundt deg som du kan lære av. Her er det ingen som er gniene på kunnskap og deler mer enn gjerne. I arbeidshverdagen får jeg muligheten til å jobbe med mange spennende prosjekter. Et høydepunkt for meg så langt er kicket jeg får av å jobbe med funksjoner som skal lanseres på CloudCamp. Det er gøy når det kjøres demo av det du har jobbet med foran så mange mennesker!"

Jeanette Stavsholt, utvikler i 24SevenOffice siden 2016

 

Hvem er du?

  • Du har utdannelse fra høyskole eller universitet. (Relevant erfaring kan kompensere for utdannelse)
  • Minst 2 års relevant erfaring
  • Kompetanse eller erfaring med et eller flere av disse språkene: C#/.NET, Node.js, Typescript, MSSQL, MySQL
  • Kjennskap til Agile og Scrum
  • Teknologisk sett er det stor bredde i hva vi benytter oss av – og vi ser stadig etter ny og spennende teknologi vi kan benytte i løsningene våre. Erfaring eller kjennskap til noen av følgende teknologiområder er et pluss: React, Cassandra, MariaDB, DevOps, Microservices, Docker og Public Cloud
 

“Da jeg startet i 24SevenOffice hadde jeg nettopp fullført videregående, med litt relevant erfaring, men først og fremst en stor motivasjon og nysgjerrighet for faget. Det er veldig stas å komme inn i et selskap som har troen på meg, og i løpet av mitt første år har jeg lært utrolig mye. Mye av grunnen til dette er at jeg har fått lov til å prøve og feile og fått kontinuerlig feedback hele veien. Jeg ville fortalt en fremtidig utvikler hos oss at han/hun kan glede seg til å bli møtt med et utrolig høyt kunnskapsnivå internt  og at ALLE ønsker å hjelpe hvis man står fast!”

Charlotte Thorjussen, utvikler i 24SevenOffice siden 2019

 

Vi er stolte av våre kjerneverdier. De er: tillit, nysgjerrig og modig. Du vil med andre ord bli møtt med tillit fra dag en som ny utvikler på teamet. Vi regner med at vi kommer til å bli imponert over nysgjerrigheten din for å lære og at du ikke er redd for å komme med forslag eller ta i bruk ny teknologi. Du kommer raskt til å oppleve at vi er åpne og inkluderende, og vi tipper at dette er noe du også verdsetter. Sist men ikke minst har vi en helt egen spirit – som ikke kan beskrives – den må rett og slett oppleves. 

 

For mer informasjon rundt 24SevenOffice og stillingene der, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Capus AS ved Senior Rådgiver Per Haakon Flottorp på 904 78 333 eller phf@capus.no.

 

Hva venter du på, søk i vei!

 

Om arbeidsgiveren

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”.

24SevenOffice-familien har vokst fra å være en liten gjeng på ett kontor til å bli en stor-familie på over 150 ansatte. I dag holder vi til i Oslo, Skien, Notodden, USA og Stockholm – og vi vokser stadig.

Uansett hvilket kontor du besøker vil du merke at kulturen sitter i menneskene. Våre kjerneverdier er tillit, nysgjerrig, modig, vær god og spirit.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen