Business Analyst søkes til Vitec Megler

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du utdannet eiendomsmegler og ønsker et karrierebytte? Vil du bruke dine evner på å optimalisere og utvikle kunde- og salgsstøttesystem for eiendomsmeglerbransjen? Da kan dette være stillingen for deg!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Vitec Megler søker Academic Work nå etter deres nye Business Analyst. Du vil tre inn i produktavdelingen som består av 4 stykker, og ha et tett samarbeid med både salg- og utviklingsavdelingene på totalt 35 stykker.

I stillingen som Business Analyst vil du bidra til å videreutvikle brukervennlige og funksjonelle løsninger i Vitec Megler sitt meglersystem Next. Next er et webbasert system for den moderne megleren som foretrekker all funksjonalitet tilgjengelig på alle flater – og vil jobbe når og hvor det måtte passe – og er valgt av flest brukere i bransjen. Du vil altså være ansvarlig for å utarbeide en kravspesifikasjon for å oversette forretningsmessige ønsker til funksjonelle krav i henhold til systemet. Det betyr at du proaktivt jobber med å effektivisere og optimalisere kundereisen fra A-Å.

Dette sier produktsjefen om å jobbe i Vitec Megler, «å dra på jobb hver dag og vite at løsningene vi i Vitec Megler utvikler påvirker store deler av eiendomsmeglerbransjen er utrolig motiverende. Vår oppgave er å gjøre eiendomsmeglerne klare til å håndtere morgendagen».

Du blir tilbudt

 • Gode lønnsbetingelser
 • Variert arbeidshverdag
 • Et solid opplæringsløp
 • Utviklingsmuligheter i selskapet

Arbeidsoppgaver

 • Være med å utforme løsninger som tilfredsstiller kundens krav og ønsker
 • Jobbe tett med kunder og andre avdelinger på tvers av selskapet
 • Sikre at løsninger er akseptansetestet
 • Være spesialist på ditt fagområde innenfor programvaren Next

Vi søker deg som

 • Har en bachelor innen eiendomsmegling
 • Har minst 2 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen
 • Bakgrunn innen IT kan veie opp dersom du kan vise til erfaring med bransjen
 • Har et proaktivt og stategisk tankesett
 • Innehar god forståelse av IT systemer og evner å sette deg inn i nye verktøy
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter i både norsk og engelsk skriftlig og muntlig

Som person er du

 • Initiativrik – Du implementerer og driver aktiviteter for å nå ønsket resultat
 • Løsningsorientert - Identifiserer og agerer for å skape forretningsmuligheter, som er gunstig for både egen organisasjon og kundens, selv i situasjoner der det ikke er åpenbart for andre
 • Relasjonsskapende - Du skaper nettvek og har fokus på å utvikle relasjoner som er viktige for å oppnå resultater

Annen informasjon

 • Startdato: Etter avtale, januar/februar 2021
 • Søknadsfrist: Snarest
 • Stillingsomfang: 100%, 6 måneder innleie med mulighet for forlengelse
 • Arbeidssted: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Vitec Megler har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Vitec Megler AS er en del av det børsnoterte, svenske selskapet Vitec Software Group AB. Vi er en betydelig aktør innen saksbehandlingssystem til eiendomsmeglere. Vi har gjennom høy kompetanse på programvareutvikling og godt samarbeid med landets ledende eiendomsmeglere utviklet bransjespesifikke kunde- og salgsstøttesystem for bolig- og næringsmeglere. Løsningene forenkler og effektiviserer hverdagen for eiendomsmeglere over hele landet.

Vi er i dag 40 ansatte, med kontor sentralt plassert i Posthuset ved Oslo Sentralstasjon. Sammen med vår svenske søsterorganisasjon er vi ca 80 medarbeidere som jobber med programvareutvikling og leveranser for eiendomsmegling. Vitec har om lag 100 ansatte i Norge, og Vitec Software Group har mer enn 500 ansatte totalt.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen