Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Backend/Fullstack utvikler

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
25.10.2020
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å jobbe med skylagring og bli en del av teamet som tar opp kampen mot tech-giganter som Dropbox og Google?

Vi vokser stadig og søker etter en systemutvikler for å styrke teamet. Hovedfokuset til stillingen er å videreutvikle Jottaclouds backend infrastruktur, men har du interesse for andre deler av stacken som frontend og/eller mobilutvikling er dette et stort pluss.
 
Vår backend består av mange moduler og mikrotjenester, som kommuniserer med meldingskøer og gRPC. Denne arkitekturen gir stor fleksibilitet. Vi er ikke redd for å ta i bruk ny teknologi, og fokuserer på å velge riktig verktøy til oppgaven.

På vår backend møter du et bredt spekter av teknologier, blant annet RPC/REST-APIer, hundrevis av databaser, bildebehandling, geodata, innholdssøk, filhåndtering og distribuerte filsystemer, lastbalansering og Linux infrastruktur. På frontend har vi akkurat lansert en ny stack med mono-repo skrevet i Typescript, og React og Storybook for å dele komponenter mellom webappene. Alt rulles ut som hundrevis av containere på kubernetes med et par tastetrykk.

Jotta er en liten norsk bedrift i solid vekst, med et effektivt mannskap, flat struktur, lite overhead og store utenlandske konkurrenter. Dette er en stilling med mye frihet, innflytelse og ansvar, og du får full fokus på kodingen. Vi fører ikke timer, tar alle avgjørelser selv og har full kontroll over hele stacken. Vi ser etter deg som ønsker å jobbe med å bygge et virkelig bra produkt, og kan tilby et engasjert og stabilt arbeidsmiljø med høy kompetanse.
 

Noen av teknologiene du kan møte i Jottacloud:

  • Backend:   Java, Golang, Kotlin, Kafka, gRPC, Cassandra, MySQL, Redis, Elasticsearch, SeaweedFS, GlusterFS, ImageMagick
  • Frontend:   Typescript, React, Redux, Emotion, Storybook, Testcafe
  • Environment:   Kanban, GitLab, Kubernetes, Docker, Linux


Vi søker deg som:

  • Har 2+ år erfaring med Java eller Golang
  • Stor fordel med fullstack erfaring
  • Har Master eller Bachelor med IT-relatert utdanning
  • Elsker å kode og holder deg oppdatert på ny teknologi og trender
  • Har fokus på kvalitet og føler stoltheten av å rulle ut en ny feature


Vi tilbyr:
Hos oss får du en viktig rolle med svært gode utviklingsmuligheter. Beslutningsveiene er korte, oppgavene er varierte, og vi er stolt av vårt gode arbeidsmiljø. Du får muligheten til å jobbe med et spennende produkt med mange brukere og kunder, og vi holder til å fine lokaler midt i Oslo sentrum.

Konkurransedyktige betingelser med tilhørende aksjeprogram er også en del av pakken vi tilbyr vår nye medarbeider.

Ved spørsmål, kontakt vår samarbeidspartner Capus ved Jonas Rambæk 932 42 133/jonas.rambaek@capus.no . Søknader behandles fortløpende.
 

Om arbeidsgiveren

Jottacloud er en norsk skylagringstjeneste med over 1 millioner kunder i over 170 land. Vi leverer innovative løsninger til både private og bedrifter, samt at vi står bak flere skytjenester for ledende merkevarer innen retail og telekom i Europa.
Jottacloud gjør det enkelt å lagre og dele innhold i skyen.

Vi er en moderne skytjeneste på tvers av alle plattformer. Vi har stort fokus på sikkerhet og personvern og har to datasentre i Norge der vi selv drifter hundrevis av servere. Jotta AS har solid økonomi og er et firma i sterk vekst. Vi er per i dag 25 ansatte.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen