Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Skytekniker til Reitan Convenience

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
18.10.2020
Gå til søknadsskjema

Er du nysgjerrig på skyen og ønsker en sentral rolle hvor du får mulighet til å holde deg oppdatert på den nyeste teknologien? Hos Reitan Convenience vil du inngå i et fremoverlent selskap, som alltid utforsker ny teknologi og metoder. For deg som har genuin interesse for utvikling i skyen, er dette en unik mulighet for å eie og vedlikeholde arkitekturen vår!

Informasjon om stillingen

Reitan Convenience Norway (RCN) vet å satse på talenter i starten av sin karriere, som stadig jakter nye og bedre løsninger. Vi ønsker å være aktuelle for et bredt spekter av sluttkunder og må da tilpasse oss nye bruksmønstre, plattformer og ny teknologi. Det gir oss mye variasjon i hverdagen, som garanterer deg en bratt læringskurve, mange strategiske utfordringer og en operativ hverdag. Selv om vi vet hvor vi vil, glemmer vi ikke hvor vi kommer fra. Det gjør at ansattes trivsel står svært sentralt, og vi har et stort fokus på et godt arbeidsmiljø og legger tilrette for sosiale arrangement.

Vår avdeling, Digitalisering og Innovasjon, søker deg som kan vedlikeholde arkitekturen i skyen, samt finne forbedringer som blant annet kan øke sikkerhet og effektivitet, og redusere kost. Det er også stort fokus på å få scriptet opprettelsen av ressursene, dette for å ikke miste informasjon i konfigurasjon og at det effektivt kan gjenopprettes om noe galt skulle skje. På sikt vil du være vår rådgiver innen skyteknologi. Mulighetene man har i skyen øker i en kjempe stor fart, og det er her vi trenger deg som motiveres av å holde deg oppdatert, samt filtrere ut hva som er interessant for oss.

Arbeidsoppgaver

RCN legger ned betydelige ressurser i din opplæring, og du vil blant annet få god forståelse for hvordan hverdagen til de ansatte i butikk påvirkes av dine bidrag. Hos oss vil du få god opplæring og introduksjon tilpasset ditt nivå, men på sikt vil du bli en nøkkelperson som holder deg oppdatert på kommende ressurser.

Som skytekniker vil du:

 • Følge opp etterlevelse av governancemodell og rammeverk
 • Utføre vedlikehold og oppdateringer på skyløsninger
 • Monitorere ressurser i cloud
 • Automatisere alarmer basert på unormal oppførsel
 • Automatisere opprettelse og oppdatering av ressurser i cloud

Noen av teknologier du kommer til å bruke er: Google Cloud Platform, Dynamics 365, Microsoft Azure, Azure Web application (web, functions, webjob), Azure SQL, samt StorageAccount.

Vi søker deg som

 • Har genuin interesse for skyteknologi
 • Har generell IT forståelse og noe erfaring, uavhengig om det er fra egne prosjekter, studiet eller arbeidslivet
 • Har god formidlingsevne både skriftlig og muntlig på et skandinavisk språk og engelsk
 • Har høyere utdannelse innen IT, data eller nettverk, men særlig relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse. Er du nyutdannet våren 2021 og kan jobbe deltid frem til sommeren er du også velkommen til å søke.


Sist, men ikke minst er det viktig at du er:

 • Initiativrik – du ser muligheter for utvikling og tar eierskap til forbedringene
 • Resultatsorientert - du driver dine egne arbeidsoppgaver og prestasjoner til nye høyder i jakten på bedre løsninger og effektivisering
 • Samarbeidsvillig - du ser verdien i teamet rundt deg, og evner å tilpasse deg interne og eksterne samarbeidspartnere

Høres dette ut som deg? Da gleder vi oss til å bli bedre kjent med deg gjennom din CV og søknad!

Annen informasjon:

Søknadsfrist: 18. oktober 2020
Oppstart: Etter avtale, men fortrinnsvis 4. januar 2021
Omfang: Heltid, 100%
Sted: Oslo

Denne prosessen håndteres av Academic Work og RCN ønsker at alle henvendelser går til Academic Work. Vi ønsker at du søker via din profil, men har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på request@academicwork.no.

Søk på stillingen ved å klikke på Søk her! . Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

Informasjon om bedriften

Reitan Convenience skal, gjennom fremgangsrike kjøpmenn, være Europas største, beste og mest lønnsomme servicehandelselskap. Virksomheten vår omfatter Narvesen i Norge, Latvia og Litauen, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, Pressbyrån i Sverige, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, samt Lietuvos Spauda i Litauen.

Vi er et selskap med sterkt fokus på verdibasert ledelse, og er opptatt av å skape et godt miljø og kultur, hvor mestring, trivsel og gode prestasjoner står i fokus. I de seks siste årene har vi vært blant topp fem i Great Place to Work-kåringen i Norge.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen