Account Manager til ObjectFrontier AS

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du sisteårsstudent og vil du jobbe med salg i IT-bransjen? Her er den perfekte karrierestart.

Informasjon om stillingen

I samarbeid med ObjectFrontier ser vi nå etter deres nye Account Manager. Object Frontier er stort internasjonalt med 1100 ansatte rundt om i verden. Nå er tiden inne for å satse mer på det norske markedet og her kommer du inn. Rollen som Account Manager er en perfekt karrierestart for deg som vil jobbe med salg i IT-bransjen. Rollen en nyopprettet og du vil få muligheten til å være med på å forme den fra start.

På kontoret i Norge er det en annen person, daglig leder, som du vil samarbeide tett med. De ønsker å utvide teamet i Norge og de ser for seg at det er stor mulighet for å fortsette karrieren der etter endte studier. ObjectFrontier har kontorer sentralt på Nationaltheateret i Oslo og arbeidsmengde vil være 16-20 timer i uka.

Arbeidsoppgaver

 • Prospektering av nye kunder
 • Avdekke behov og booke kundemøter
 • Avholde kundemøter og selge inn løsning
 • Oppfølging av eksisterende kunder

Vi søker deg som

 • Student innenfor marked/salg/IT, gjerne sisteårsstudent
 • Gjerne har salgserfaring
 • Snakker og skriver flytende norsk/engelsk


For å lykkes i rollen er det viktig at du identifiserer deg med følgende egenskaper:

 • Utholdende
 • Resultatorientert
 • Relasjonsskapende
 • Forretningsorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Deltid, ca 40%. Dette er et engasjement gjennom Academic Work.
 • Søknadsfrist: Snarest, vi gjør en fortløpende selektering, det vil si at annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner de riktige kandidatene. Dermed er det viktig at du søker med en gang du finner stillingen interessant.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. ObjectFrontier har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

ObjectFrontier AS er et prorgramvareutviklingsselskap med mer enn 1100 ansatte verden rundt. De gjør det mulig for bedrifter å være mer effektive og innsiktsfulle ved å ta i bruk teknologifremgangen til den digitale revolusjonen.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen