Bli IT-konsulent innen Salesforce på 12 uker!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
5
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du en drøm om å jobbe med digitalisering som IT- konsulent, men mangler riktig utdannelse eller erfaring for å komme deg dit du vil? Dersom muligheten fantes, kunne du tenke deg å jobbe med en skybasert CRM-plattform som brukes av mer enn 150 000 selskap verden over? Da anbefaler vi deg å lese videre.

Informasjon om stillingen

Gjennom AW Academy finnes muligheten for deg med rette egenskaper og motivasjon til å gå en 12-ukers utdannelse som gir deg muligheten til å bli Salesforce-konsulent. Etter endt utdanning vil du jobbe hos en samarbeidspartner eller en av sluttkundene til Salesforce, via Academic Work.

Salesforce er kjent som et av verdens mest innovative selskaper og har fått anerkjennelse over hele verden for sine skybaserte CRM-plattformløsninger. Sammen med partnerbedrifter og kunder opplever de en enorm etterspørsel etter konsulenter med kunnskap og sertifiseringer innen Salesforce-plattformen.

Gjennom programmet får du den grunnleggende kompetansen du trenger for å starte en karriere som Salesforce-konsulent. Du vil lære hvordan administrere, vedlikeholde og gjøre justeringer for å sikre at kundene får optimal bruk av plattformen.

I tillegg til kunnskap om plattformen, vil du også lære mer om kravhåndtering, workshop-fasilitering og hvordan håndtere kundenes forventninger. Gjennom programmet kommer du til å ta følgende sertifiseringer:

 • Salesforce Certified Administrator
 • Sales Cloud Consultant
 • Marketing Cloud E-mail Specialist
 • Marketing Cloud Administrator


Vil du vite mer om rollen og Salesforce? Her kan du lese mer om Tine, og hvordan det er å jobbe som Salesforce-konsulent.

Arbeidsoppgaver

Rollen som Salesforce-konsulent kan variere avhengig av hvilket selskap du jobber for, men eksempel på arbeidsoppgaver kan være:

 • Implementere og vedlikeholde Salesforce-løsninger for kundene
 • Programmering i Apex
 • Delta på og holde workshops
 • Utføre konfigurasjon, tilpasse og feilsøke på plattformene
 • Samarbeide med arkitekter og utviklere for å implementere tilpasninger
 • Overføre data til Salesforce fra andre systemer
 • Lære superbrukere eller sluttbrukere om hvordan man bruker Salesforce


I rollen kommer det også til å være fokus på kompetanseutvikling og kontinuerlige sertifiseringer.

Vi søker deg som

 • Har bestått samtlige innledende tester
 • Har gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
 • Har en tydelig interesse og motivasjon for et karrierebytte til IT og Salesforce


For å lykkes i rollen som Salesforce-konsulent er du en forretningsorientert person som har et løsningsorientert tankesett. Vi ser etter deg som har en logisk problemløsningsevne og har riktig motivasjon og holdning for å kunne håndtere en intensiv utdanning på 12 uker. Du har også riktige kognitive evner, personlige egenskaper og ikke minst en sterk motivasjon for å starte karrieren din hos oss. Rekrutteringsprosessen starter derfor med ulike tester for å sikre dette. For de som blir valgt til programmet er dette starten på en karriere hvor du har muligheten til å delta og drive med digitalisering i fremtiden og hjelpe selskaper med å bli mer effektive og smarte i løsningene sine.

Det gjennomføres bakgrunnssjekk på kandidater som blir tilbudt en plass på AW Academy.

Praktisk informasjon

Utdanningen: AW Academy-utdanningen er kostnadsfri. Programmet starter 11. januar 2021 i Kista utenfor Stockholm. For deltakere fra Norge vil man være med digitalt og du vil jobbe i Oslo etter endt utdanning. Programmet er på heltid og det er obligatorisk undervisning mandag til fredag fra klokken 09.00-17.00.

Rekrutteringsprosessen: Vi arbeider utfra løpende utvalg der prosessen består av to tester, en avklaringssamtale, to intervjuer og avsluttende runde med vår samarbeidspartner. Dersom du ønsker å øke sjansene dine for å få en plass i programmet, anbefaler vi deg å søke så raskt som mulig da plassene kan fylles opp før søknadsfristen utløper. Du starter søknadsprosessen til AW Academy ved å klikke på ”Klikk her for å sende inn din søknad” og deretter klikker på ”Ta testen” øverst på landingssiden. Vi går gjennom testresultatene løpende og vil invitere de som består testene med videre i rekrutteringsprosessen.

Spørsmål? Har du spørsmål om AW Academy og utdannelsen kan du kontakte AW Academy på mail her. Har du spørsmål angående rekrutteringsprosessen kan du kontakte Academic Work på mail her.

Samarbeidspartner og sluttkunde

I løpet av prosessen vil våre rekrutterer matche deg med det selskapet de anser som best egnet for deg, dette avgjøres etter intervju med Academic Work. Det kan potensielt bli hos følgende kunde: 

Hva er AW Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med en ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet AW Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for nye utfordringer og karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. AW Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen