Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Testarkitekt

Oppdragsgiver: Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistrene utvikler og driver digitale tjenester som gjør dialogen med det offentlige enklere for personer og virksomheter. Vi driver mange av landets viktigste registre og har 450 medarbeidere. De fleste jobber i Brønnøysund. Vi har også kontorer i Narvik og Oslo.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Brønnøysund
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
19.10.2020
Gå til søknadsskjema

Vi ønsker en testarkitekt med nese for automatisering, er det deg?

 

Om stillingen

Vi skal styrke arbeidet med testing, og søker etter en testarkitekt for å jobbe med automatisering av testing ved Brønnøysundregistrene.


Du vil jobbe sammen med vår hovedtestleder og utviklere, og sammen vil dere utarbeide effektive løsninger for testautomatisering innen ytelsestesting, API'er og GUI.


Som testarkitekt vil du jobbe tverrfaglig og sammen med våre utviklingsteam.


Brønnøysund er Norges registerby, og vi bygger og forvalter registre av stor nasjonal betydning.  Det skal vi fortsette med, og våre arkitekter vil ha en viktig rolle i vår virksomhet.

 

Arbeidsoppgaver

 • bidra med å utarbeide og forbedre metodikk for testautomatisering
 • designe og utvikle effektiv pipeline for Continous Integration og Continous Delivery
 • planlegge, forberede og gjennomføre automatiserte integrasjonstester og funksjonelle tester

 

Kvalifikasjoner


Du må

 • ha 3-5 års høyere relevant utdanning, fortrinnsvis informatikk. Relevant praksis kan dekke deler av utdanningskravet
 • ha minimum 1-2 års relevant praksis i systemutviklingsrelaterte oppgaver/prosjekt
 • beherske norsk flytende, både skriftlig og muntlig


Det er fint om du også har

 • erfaring fra agile utviklingsmetoder
 • erfaring fra tverrfaglige utviklingsteam og svært gjerne erfaring som systemutvikler

 

Personlige egenskaper

 • du er ansvarsbevisst og jobber selvstendig, men også god i team når det trengs
 • du er strukturert, analytisk og har lett for å sette deg inn i nye problemstillinger
 • du er sosial, kan inspirere andre og har gode samarbeidsevner
 • du er en pådriver og ferdigstiller dine oppgaver

Det forutsettes at den som ansettes kan autoriseres for BEGRENSET.

 

Vi tilbyr

 

 • dekning av flyttekostnader og husleie første halvår(skattepliktig inntekt) ved flytting til Brønnøysund
 • et godt arbeidsmiljø med en uformell tone og stor vilje til å skape noe sammen
 • interessante og utfordrede oppgaver innen digitalisering og forenkling av Norge
 • gode muligheter for kompetanseheving og faglig utvikling
 • fleksibel arbeidstid med god balanse mellom arbeidsliv og privatliv
 • godt og rimelig kantinetilbud, godt utstyrt trimrom, bedriftsidrettslag og ulike velferdsarrangement
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger, med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger
 • hjelp til å skaffe bolig


Stillingen er lønnet som rådgiver med årslønn fra kr 479 600-615 900 eller som seniorrådgiver med årslønn fra kr 532 300-860 300, avhengig av dine kvalifikasjoner. Prøvetiden er seks måneder.

 

Inkludering og mangfold

Inkludering og mangfold er en styrke og vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.


Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen.


Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.

 

Generelt

Brønnøysund er en hyggelig kystby med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud. Vi har full barnehagedekning og et godt oppvekstmiljø i trygge omgivelser.


For deg som liker friluftsliv er det mange muligheter for fine naturopplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Vi har også et rikt kulturliv, flere treningssentre og idrettslag.


Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.


Du må legge ved CV og vitnemål/attester til søknaden for å bli vurdert som søker. Har du utdanning fra utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av vitnemål og godkjenning fra NOKUT

 

Ta gjerne kontakt

Dersom du har spørsmål om stillingene kan du ta kontakt med underdirektør Tore Tveråmo, mobil 406 12 007.


For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post, kundeservice@jobbnorge.no


Se vårt nye flotte bygg

Høsten 2021 flytter vi inn i nytt og moderne bygg på kaikanten i Brønnøysund.Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen