Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Customer Support Spesialist til ZTL

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
OSlo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
11.10.2020
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å være med å bygge opp kundestøtte-funksjonen for morgendagens betalingsplattform? Ønsker du å jobbe i krysningspunktet mellom teknologi, service og forretning? ZTL Payment Solutions tilbyr deg en unik mulighet til å bli en del av et fin-tech-miljø der du får bli med å bygge opp Customer Support funksjonen fra A-Å!

Informasjon om stillingen

ZTL Payment Solution - et raskt voksende FinTech selskap som redefinerer transaksjonstjenester i B2B markedet og utfordrer bankenes tradisjonelle transaksjonsløsninger gjennom sømløs og komplett teknologi på globalt nivå. Ambisjonen er å bli den ledende B2B-betalingsplattformen i Europa. Er du deres nye Customer Support Spesialist?

Hvorfor ZTL?

 • Du får stort ansvar og mye påvirkningskraft
 • Du blir en del av et miljø preget av entreprenørsånd
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø
 • Du blir en del av en bedrift med lidenskap og engasjement for jobben sin


ZTL har en spennende reise foran seg og din rolle vil være en viktig brikke i reisen videre. Du vil bli en del av et dyktig og innovativt fagmiljø med internasjonale ambisjoner, hvor forretning, tech-teamet eller eksterne partnere er dine nærmeste sparringspartnere i hverdagen. Miljøet er en driver for nytenkende løsninger som kan utfordre de etablerte løsningene, og du vil oppleve et selskap med korte beslutninger og påvirkningskraft i utformingen av Customer Support funksjonen. Selskapet består av erfarne gründere, ledere og kollegaer med solid erfaring fra finans- og teknologibransjen, og de gleder seg til å bli kjent med deg som kan utfordre dem til å bli enda bedre!

Dette er en gylden mulighet for deg som brenner for å få være med å bygge opp en moderne Customer Support funksjon for morgendagens ledende B2B-plattform!


Arbeidsoppgaver

Du vil i din rolle ha som hovedmål å gjøre supportfunksjonen så smidig som mulig - med andre ord jobbet tett med leveranse og utvikling for å implementere de beste løsningene og prosessene. Videre vil du sørge for at kundene opplever stabilitet, høy service og kontinuitet. Dine arbeidsoppgaver vil være svært varierte, eksempel på oppgaver kan være følgende:

 • Bidra til å etablere en moderne og first-class Customer Support
 • Håndtering og oppfølgning av dag-til-dag service requests og SLA's
 • Skape effektive prosedyrer, policys og standarder
 • Utvikle og følge opp KPIer for kundetilfredshet
 • Analyse av statistikk og kartlegge forbedringspotensialer
 • Implementere verktøy og Best Practice

Vi søker deg som

 • Har fullført en bachelor eller master innen IT, prosjektledelse, økonomi eller andre relevante fagområder
 • Fortrinnsvis har noen års erfaring innen IT, ERP, IT-support og/eller som konsulent eller lignende
 • Har gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig på både norsk og engelsk
 • Har ambisjoner om å utvikle deg med mer ansvar på sikt

Som person er du

 • Fleksibel
 • Initiativrik
 • Løsningsorientert

Vi søker først og fremst gode, initiativtakende problemløsere. Rett person evner å arbeide selvstendig og vi tror at du ser flere løsninger enn problemer. Ettersom personlige egenskaper vil vektlegges i denne rollen søker vi deg som evner å jobbe strukturert og ryddig gjennom parallelle prosesser, samtidig som du har en grunnleggende god businessforståelse. Fleksibel holdning til endringer i ansvarsområder og arbeidsoppgaver vil være en fordel.

ANNEN INFORMASJON

 • Oppstart: Snarest, eller etter avtale
 • Sted: Oslo
 • Varighet: Fulltid, fast ansettelse

Søknadsfrist: 11. oktober

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med ZTL. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

ZTL Payment Solution er et raskt voksende FinTech selskap som redefinerer transaksjonstjenester i B2B markedet gjennom mulighetene knyttet til det nye PSD2 direktivet. Dette gir dem muligheter til å utfordre bankenes tradisjonelle transaksjonsløsninger gjennom sømløs og komplett teknologi på globalt nivå. Ambisjonen er å bli den ledende B2B-betalingsplattformen i Europa!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen