Toyota Financial Services søker RPA-utvikler

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Drammen
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Toyota Financial Services jobber i dag for å effektivisere selskapets IT-løsninger, og søker nå en RPA-utvikler som kan ta utviklingen til nye høyder.

Informasjon om stillingen

Toyota Financial Services er Toyotas eget finansieringsselskap. Som en del av det globale Toyota Financial Services Corporations er de representert i over 30 land og i en rekke ulike markeder.

I dag består den norske avdelingen til Toyota Financial Services, også kalt Toyota Kreditbank GmbH, av 35 dyktige medarbeidere som sitter i samme kontorlokaler som resten av Toyota Norge i Drammen.

RPA-utvikleren's oppgaver vil være svært avgjørende for driften og videreutviklingen som skal sørge for at Toyota Financial Services har effektive og gode løsninger innen infrastruktur, servere, brannmurer og filoverføring. Avdelingen for IT er i dag 4 personer, og du vil komme inn som eksperten på prosesser og analyse ved bruk av RPA-verktøy. Rollen kommer til å kreve selvstendig arbeid, samtidig som det forventes at du som person skaper en forståelse for hvilke løsninger det er behov for ved å selv ta initiativ til samtaler og møter med brukere på tvers av organisasjonen.

I tillegg til å være front-person på arbeidet knyttet til automatiserte prosesser ved hjelp av RPA, vil du være en viktig person for den totale IT-kompetansen i Norge. Du vil være med på oppgraderingen av store system, utforming av webløsninger og mockups (der selve programmeringen er outsourcet), og møteaktivitet internt og eksternt i inn- og utland.

Arbeidsoppgaver

 • Bidra med å lage tekniske spesifikasjoner i prosjekter
 • Ansvarlig for alle oppgraderinger av Banqsoft programvare
 • Bidra med AWS bygg av servere til prosjekter, håndtering av sertifikater osv.
 • Bidra med sikkerhetsdokumentasjon i henhold til konsernets regler for webutvikling
 • Bidra med oppsett og endringer av SFTP kommunikasjon
 • Ansvarlig for videreutvikling og drift at robot (BluePrism) RPA/AI
 • Ansvarlig for teknisk prosjektbistand fra IT siden
 • Tegne skjermbilder ved utvikling av løsninger

Vi søker deg som

 • Høyere utdanning innen IT
 • Dokumentert erfaring fra finansieringssystemer er en fordel
 • Noe kompetanse på SQL programmering og databaser
 • Kompetanse innenfor RPA
 • Noe kompetanse innenfor system-nettverk

Informasjon om bedriften

Toyota Kreditbank GMBH ble etablert i Norge 1997 for å tilby finansiering og forsikring gjennom landets Toyota-forhandlere under merkevaren Toyota Financial Services. Toyota Kreditbank GmbH er heleid av Toyota Motor Corporation, og er en del av Toyotas satsing på egne finansieringsselskaper. Vi er etablert i mer enn 34 land over hele verden, og dekker 90 prosent av markedene som Toyota selger sine biler. I Norge er vi 35 ansatte, og har tilhold i samme lokaler som bilimportøren Toyota Norge i Drammen.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen