Har du solid nettverks- og sikkerhetserfaring?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Hvorfor bør du vurdere en jobb i Friday Networks

Friday Networks er en annerledes og moderne arbeidsgiver og partner. Våre kunder skal møte ærlige og erfarne mennesker, de skal ha forventninger til oss som partner og til våre leveranser. Kort sagt; de kan stole på at vi løser dine behov.
 
Friday Networks opplever en økende oppdragsmengde og ønsker å fortsette veksten sammen med flere hyggelige og kompetente medarbeidere, og derfor søker vi nå etter:

Konsulenter innen nettverk og sikkerhet
 
Vi søker etter deg som har opparbeidet deg god kompetanse innenfor nettverksinfrastruktur eller sikkerhetsløsninger. Våre løsninger baserer seg stort sett på teknologi fra Cisco og Microsoft.
 
Vi tror du har fått noen års erfaring med et av disse løsningsområdene, og vil bidra til at både din erfaring og kompetanse vil fortsette å utvikle seg. Vi tror også du har erfaring som konsulent fra før, eller et stort ønske om å bli konsulent.
Som konsulent hos oss er vi opptatt av at du får en god dialog med våre kunder, slik at du bør like å bygge gode relasjoner til både tekniske fagmiljø og til forretningssiden ved behov.

 
Hvem er du?

Om du kjenner deg igjen i det følgende er vi meget interessert i å komme i kontakt med deg:
 

 • Erfaring som fakturerende konsulent/rådgiver
 • Ciscosertifisering som CCNP nivå eller høyere eller god erfaring med Microsoft Intune sikkerhetsplattform
 • Erfaring med et eller fler av områdene:

 – Rådgivning, design/arkitektur, konfigurering/implementasjon, drift og support

 • Gode evner til å kommunisere på ulike nivåer
 • Meget god teknisk forståelse
 • God til å formulere deg presist og skriftlig
 • God forretningsforståelse

 
Hva kan vi tilby?
 

 • Meget dyktige kolleger og et meget bra teknisk fagmiljø
 • Muligheter for å være med å utvikle et spennende selskap
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Faglig utvikling
 • Være med å bygge opp et av landets beste konsulentselskaper innen sitt område, med nøkkelpersoner som har lyktes med det også tidligere
 • Et arbeidsmiljø preget av godt humør, respekt for hverandre og sosiale aktiviteter som inkluderer alle
 • Kontorer i Drammen, Oslo og Trondheim, men opptatt av å tilrettelegge arbeidssted til hver enkelt

 
Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: al@capus.no, Researcher Kamilla Skaret Gustu på tlf: 97681690/e-post: kamilla.gustu@capus.no eller Researcher Ida Samuelsen på tlf: 99 42 83 81/e-post: is@capus.no.

Om arbeidsgiveren

Friday Networks er en profesjonell rådgiver og leverandør av løsninger innenfor nettverk, skytjenester, mobilitet og sikkerhet. Vi tilbyr konsulenttjenester, løsninger og utstyr etter behov. Friday Networks er etablert av noen av IT- og telekombransjens mest erfarne folk, og har også med Mester Grønn som en langsiktig eier og investor. Vi samarbeider tett med markedsledende leverandører som Cisco, Microsoft, Checkpont med flere. Vi har per i dag mer enn 200 aktive kunder og forventer en omsetning i 2020 på MNOK 80.

Kundeløftet ± Det enkleste valget
Friday Networks har alltid kunde og sluttbruker i sentrum. Vi tar ansvar for at våre kunder velger de rette løsningene og blir opplært til å bruke de mest mulig effektivt. Riktig bruk av våre anbefalte løsninger skal skape konkurransefortrinn, effektivitet og lønnsomhet for våre kunder. Derfor skal det å kjøpe fra Friday Networks være; Det enkleste valget.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen