Er du en Backend-utvikler som brenner for gode brukeropplevelser, og er opptatt av kodekvalitet og arkitektur.

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Backend-utvikler som vil være med på å skape Norges beste nettaviser


Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Vår forretningsidé er den samme i dag som den alltid har vært: Journalistikken. Vi skal fortelle de små og store historiene som samler, engasjerer, og driver lokalsamfunnet fremover.


Fra Akersgata i Oslo sentrum jobber vi med 77 lokalaviser – fra Honningsvåg i nord til

Tvedestrand i sør. I tillegg eier Amedia den riksdekkende Nettavisen. Til sammen når

konsernets medier ut til 2,3 millioner nordmenn. Hver eneste uke.


Stadig flere kjøper abonnement på våre aviser. Det er en tillit som forplikter. Vi skal være viktige for folk, og bygge ting som gir mening. Derfor søker vi nå utviklere som skal være med på å lage nye, digitale tjenester som får journalistikken til å skinne. Det kan være ganske store ting: Mobilapper, personaliserte forsider, infrastruktur eller nye arbeidsverktøy for journalister. Men også litt mindre ting, som å forbedre måten vi viser fram billedserier på, eller muligheten til å motta nyhetsbrev med de viktigste nyhetene.


Hvem er vi på jakt etter?

Du er backend-utvikler som brenner for gode brukeropplevelser, og er opptatt av kodekvalitet og arkitektur. Du har god kjennskap til Java eller Golang og noe erfaring med Node.js. I tillegg er det ønskelig med kunnskap om og erfaring fra Docker, Kubernetes, Kafka, Google Cloud platform. Like viktig er din evne til å spre innsikt og dele kompetanse. Dette skal bidra til at vi vokser som team. 


Vi håper at du også har disse egenskapene:

 • Du er opptatt av produktutvikling, og tenker alltid på brukerne våre
 • Du er selvgående, og trives med å samarbeide med både utviklere, designere og forretningssiden
 • Du er ikke redd for å ta del i større endringer og evner å se sammenhengen mellom kortsiktige tiltak og et større mål
 • Du har kompetanse innen utvikling av moderne backend løsninger for web
 • Du er opptatt av å lage solide løsninger som er vedlikeholdbare og fleksible
 • Du er opptatt av å lære, har evne til å sette seg raskt inn i nye teknologier, og du liker å diskutere kode 
 • Du har erfaring med automatisert testing


Du bør ha utdanning på bachelor- eller masternivå innen informatikk eller tilsvarende. 


Om arbeidsgiveren

Amedias eldste avis er Drammens Tidende. Den har røtter tilbake til 1832. I dag er journalistikkens viktighet den samme, men alt annet har endret seg. De siste årene har mediebransjen opplevd de største teknologiske endringene noensinne. 


Vi mener at det aldri har vært mer spennende å jobbe med digitale medier. Det er ikke mange år siden hele bransjen ble dømt nord og ned, og ingen ville betale for innhold. I dag er alt dette snudd på hodet, og vi har flere lesere – og flere abonnenter – nå enn på lenge.  


I dag er Amedia landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 2,3 millioner lesere gjennom 77 lokale avistitler og Nettavisens nasjonale posisjon. Amedia er en betydelig samfunnsaktør som gjennom sine virksomheter ivaretar pressens samfunnsrolle.


Hos oss får du:

 • 60 engasjerte kollegaer i Amedia Utvikling å samarbeide med, lære fra og lære til - for øyeblikket 35 utviklere, i tillegg til alt fra Data Scientists til BI-eksperter og UX-ere
 • Stor mulighet til å påvirke våre produkter og utviklingsprosessen
 • Tid og budsjett til faglig påfyll
 • Konkurransedyktige betingelser og god balanse mellom jobb og privatliv
 • Moderne lokaler i Akersgata, rett over gata fra Stortinget T-banestasjon, midt i hjertet av Oslo

 

Kontakt

Vi gleder oss til å høre fra deg! Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med Arve Nøstdahl på arve@cruit.no / 901 71 625 eller Henning Orre på henning@cruit.no / 922 67 678


?https://vimeo.com/297890397


Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen