Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

OneCo ønsker å styrke sin posisjon med en ny avdelingsleder i Bergen

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Bergen
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
13.10.2020
Gå til søknadsskjema

OneCo er et industrikonsern med kjerneaktiviteter innen telecom, elektro og automasjon. En av våre styrker er å levere systemintegrerte løsninger, der vi sørger for at ulike fag og produkter settes sammen og fungerer etter intensjonen. 
Vi ser to store trender som vil prege samfunnet og vårt marked på en spesiell måte i tiden fremover;
Det grønne skiftet
Produksjon, distribusjon og bruk av energi og produkter på en klimavennlig måte.
Digitalisering
Bruk av teknologi til å fornye, forenkle og forbedre verdiskaping og innovasjon på en bærekraftig måte.
OneCo har som ambisjon å være en god bidragsyter i utvikling og endring som kommer som følge av det grønne skiftet og digitalisering.

Som følge av dette søker vi etter en tydelig og engasjert avdelingsleder som sammen med sitt team skal videreutvikle og lede avdelingen innen telecom til OneCo Networks i Bergen. Teamet består i dag av tre prosjektører/prosjektledere som styrer den daglige produksjonen, 17 montører og 3 lærlinger.
Avdelingsleder vil få ansvar for selskapets verdikjede innenfor et gitt geografisk område, og ha ansvaret for all utbygging, drift og leveranse mot kundene. Stillingen rapporterer til Regionsjef og innebærer personalansvar for alle ansatte tilhørende avdelingen.

Du vil blant annet ha ansvar for å lede den daglige operative driften av området med hensyn til produksjon, personal, HMS og ytre miljø. Du skal bistå avdelingen med å identifisere, utvikle og følge opp nye muligheter, herunder salgs- og markedsarbeid mot både eksisterende og nye kunder. Videre vil du ha ansvar for å utvikle avdelingen til å bli en enda mer effektiv og kunderettet enhet, med særlig fokus på presisjon, kvalitet, service, lønnsomhet, personal og arbeidsmiljø.

Vi ønsker at du har:

 • Høyere utdannelse fra universitet eller høyskole, gjerne innenfor fagområdet. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.  
 • Gode fremstillingsevner i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig  
 • God forståelse og bruk av Microsoft Office med tilhørende programmer
 • God IT-teknisk kompetanse og en evne til å sette deg inn i relevante IT-systemer


Den riktige kandidaten har også:

 • Administrativ kompetanse med evne til å planlegge, koordinere og følge opp  
 • Evne til å lede og motivere, samt bygge tillit hos ansatte og kunder  
 • Har et godt bunnlinjefokus, herunder evnen til å identifisere potensiell risiko og overvåke finansielle konsekvenser av egen aktivitet, samt identifisere og unngå fallgruver

Da alle ansatte i avdelingen er fagpersoner vil det være essensielt med god teknisk forståelse og interesse for å lære seg faget og produksjonen for å kunne lykkes internt, men også eksternt ut mot våre kunder.

Det er en fordel om du har:

 • Erfaring fra lederstilling innen relevant bransje
 • Bransjeerfaring fra produksjon i tilsvarende virksomhet


Hva kan vi tilby deg:

 • En sentral stilling i et ledende selskap
 • Muligheten til å bli en del av et godt arbeidsmiljø med gode kollegaer  
 • Spennende utfordringer  
 • Personlige- og faglige utviklingsmuligheter  
 • Konkurransedyktige betingelser  
 • God pensjons- og forsikringsordning   


Du søker gjennom knappen «Søk her» innen 13.10.2020

Ved spørsmål til stillingen kontakt:
Capus ved Erling Lampe på telefon 991 60 110 / el@capus.no eller Kristian Carlstedt på telefon 452 94 338 / kc@capus.no
 

Om arbeidsgiveren

OneCo ble etablert i 2011 med en ambisjon om å skape et nordisk industrieventyr med kjerneaktiviteter innen teknisk infrastruktur. OneCo har nå realisert denne ambisjonen. Vi er 2.156 fantastiske medarbeidere, har en ordrereserve på 6 milliarder, er lokalisert i stort sett hele Norge og Sverige og kommer til å omsette for 4,2 milliarder i 2020. Vi har imidlertid ingen planer om å si oss fornøyd med dette. Vi vil fortsette å vokse og har en forventning om en årlig omsetning på 5 milliarder i 2021.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen