Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Digital Markedsplass søker engasjert backend utvikler

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe i et innovativt miljø som er sosialt, kreativt og som benytter seg av den nyeste teknologien? Vil du i tillegg jobbe med et produkt hvor du får muligheten til å gjøre hverdagen til mennesker litt lettere og mer moderne?

Informasjon om stillingen

Digital Markedsplass AS er en fullfinansiert startup med solide eiere som har et ønske om å være en tilbyder av innovative digitale tjenester. I 2017 lanserte vi appen "Vaskehjelp" som har gjort stor suksess. Nå er vi klare for å utvikle oss videre!

Her vil du få jobbe med spennende mennesker i et mindre, dynamisk team og være med på å ta viktige avgjørelser og dermed sette retning på selskapet. I tillegg vil du få være med helt fra idefase på nyutvikling av nye tjenester, hvor vi jobber med den nyeste teknologien. Ønsker du et sted hvor dine meninger og innspill vil bli verdsatt, i et unikt og engasjert samarbeidsmiljø er dette stillingen for deg!

Hva er vaskehjelp-appen?

Se for deg at du skal bestille vaskehjelp og du har lastet ned vaskehjelp-appen som forsikrer at du har alt på det rene og at vaskehjelpen ikke jobber svart. I appen kan du enkelt finne en vaskehjelp som passer deg, i riktig prisklasse, rangering og som kan stille på de tidspunktene som passer deg best. Du legger enkelt inn kortet og appen sender deg kvittering når oppdraget er fullført. Appen har en komplett leveranse via appen med full oversikt over økonomi og moms. Snart blir en bestilling i vaskehjelp-appen like naturlig som en booking på airbnb.


Arbeidsoppgaver

Hos Digital Markedsplass får du muligheten til å dele din interesse for teknologi og innovasjon sammen med engasjerte mennesker som har en stor lidenskap for det de jobber med. Digital Markedsplass er et grunderselskap og miljøet er engasjerende, lidenskapelig og kreativt.

Hva kan Digital Markedsplass tilby deg?

 • Faglige utfordringer og varierte oppgaver
 • Med kort vei fra forslag til beslutning vil du få en stor påvirkningskraft, både når det gjelder små og store beslutninger
 • Selskapet er i dynamisk vekst og du kan forvente å bli med på en spennende reise fremover
 • Erfarne og kompetente kolleger med lang fartstid i bransjen
 • Svært konkurransedyktig lønn

Vi søker deg som

 • Har minumum tre års relevant arbeidserfaring med backendutvikling
 • Har gode ferdigheter i C# og asp.net
 • Fordel med kjennskap til noen av disse teknologiene: Entity Framework, Docker, Kubernetes, Xamarin, Azure Devops eller Blazor
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk

Hos oss er arbeidsmiljøet alltid i fokus, og dine personlige egenskaper er derfor like viktig som din kompetanse. Vi ser etter en engasjert kollega med stor interesse for ny teknologi og innovasjon, og som motiveres av å tenke utenfor boksen, dele tanker og utfordre det etablerte. Videre ser vi etter deg som verdsetter et sosialt samarbeidsmiljø og ønsker å spille dine kolleger gode, samt evner å jobbe iherdig og legge ned ekstra tid og engasjement når det trengs.

Øvrig informasjon

 • Oppstart: Ønsket innen 1. august
 • Sted: Tungasletta 8, 7047 Trondheim
 • Omfang: 100% fast stilling
 • Søknadsfrist: snarest. Annonsen vil bli tatt ned så snart vi har funnet riktig person til stillingen.

Et godt arbeidsmiljø er preget av mangfold. Digital Markedsplass AS er en åpen og inkluderende arbeidsplass med jevn kjønnsfordeling. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.

Høres dette ut som noe for deg? Vent ikke med å søke, vi vil ta ned annonsen så snart vi har funnet riktig person til stillingen. Har du spørsmål til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Mari Helland i Academic Work.

Informasjon om bedriften

Digital Markedsplass utvikler en lavterskel digital plattform som knytter sammen kunder og tilbydere.

De samarbeider med advokatfirmaet BDO, Arbeidstilsynet, Brønnøysundregisteret, Skatteetaten og andre for å bygge en innovativ og fullt automert løsning slik at tilbydere skal kunne gi konkurransedyktige priser på sitt arbeid og samtidig overholde nasjonale krav til innrapportering av moms og inntektsoppgaver.

Les mer på deres LinkedIn-side!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen