Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Nyopprettet stilling som eiendoms- og systemforvalter

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
18.08.2020
Gå til søknadsskjema

Som eiendoms- og systemforvalter i FagerStad vil du få en sentral rolle i teamet som konverterer, utvikler, leier ut og forvalter en attraktiv eiendomsportefølje med både nærings- og boligeiendom. Du vil jobbe med å forvalte FagerStad sine eiendommer og pleie kontakten med leietakere, og ha ansvar for å videreutvikle selskapets informasjonssystem.
 

Hovedarbeidsoppgaver:

 • Deltakelse i oppgaver knyttet til daglig drift og utvikling av eiendomsporteføljen
 • Kontakt med leietakere og andre leverandører
 • Bidra med etablering og videreutvikling av våre systemer for forvaltning
 • Bidra til innsamling og strukturering av større mengder informasjon og dokumenter, og sørge for at våre system er oppdatert med kontrakter, avtaledokumenter og annen nødvendig informasjon
 • Bidra i utvikling av handlingsplaner
 • Utarbeide presentasjoner i power-point
 • Bistå i transaksjonsprosesser


Kandidatprofil:

 • Høyere relevant utdannelse, minimum bachelornivå
 • Kommersielt tankesett
 • Interesse for teknologisk utvikling og digitalisering i eiendomsbransjen
 • Interesse for tall og gode kunnskaper i excel og power-point
 • Gjerne relevant erfaring fra eiendom, finans, eller analyse


Personlige egenskaper:

 • Selvstendig, med god gjennomføringsevne
 • Strukturert, analytisk og nøyaktig
 • Nysgjerrig, lærevillig og med evner til å se helheten i prosessene
 • Proaktiv og løsningsorientert
 • Effektiv og med fokus på fremdrift
 • Kunne håndtere mange ulike pågående prosesser samtidig
 • God relasjonsbygger, både internt og eksternt
 • Høy integritet og ønske om å bidra til verdiutvikling i selskapet
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne


Søknadsfrist: 18.08.2020

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med Capus, ved Nathalie Smulders (47 08 38 41/ ns@capus.no) eller Thomas Bjerke (47 26 03 77/  tb@capus.no)

Om arbeidsgiveren

FagerStad er et uavhengig og partnereid eiendomsutviklingsselskap med fokus på prosjekter innen handel og bolig. Siden etableringen i 1995 har vi gjennomført drøyt 50 prosjekter. I dag har vi 21 prosjekter, 1400 boliger og 50 000 kvm næring under utvikling/forvaltning primært i Østlandsområdet. I tillegg har vi hovedansvar for en nylig ervervet portefølje med 85 eiendommer over hele landet. Vi har en gjennomgående langsiktig tilnærming til prosjektutviklingen, der vi i samarbeid med lokale myndigheter og lokalsamfunn utvikler gode og stedstilpassede bygg for fremtiden.
Vi tar ansvar for hele prosessen fra uregulert tomt frem til ferdig overlevert bygg og senere eventuelt realisasjon.
Våre samarbeidspartnere består av grunneiere, eiendomsaktører, handelshus så vel som finansielle aktører, men vi tar vanligvis en aktiv og styrende rolle i prosjektutviklingen.
I FagerStad har vi stor takhøyde og tror at et team som har det gøy på jobb presterer bedre. Vi har attraktive kontorer sentralt i Oslo.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen