Vi søker utviklere til IT-bransjen!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du ha nye muligheter innen IT og utvikling? Vi er på jakt etter deg som ønsker å levere gode løsninger til våre samarbeidspartnere innenfor ditt spesialiseringsområde, enten om det er Frontend, Backend, Fullstack, CloudOps eller DevOps.

Informasjon om stillingen

Vi i Academic Work Trondheim er på stadig jakt etter nye IT-genier og har løpende behov for kompetanse som kan fylle behov hos våre samarbeidspartnere til nåværende og fremtidige stillinger.

Academic Work jobber med mange typer stillinger innen IT-bransjen. Typisk kan dette være systemutvikling, teamledelse, analyse, BI, UI/UX, konsulentstillinger m.m.

Typiske arbeidsoppgaver hos våre samarbeidspartnere kan være:

  • Drift og sikring av forretningskritiske systemer
  • Systemutvikling
  • Skyarkitektur
  • Webutvikling og brukerdesign
  • Automatisering
  • Teamledelse eller fagansvar
  • Konsultasjon hos kunder
  • Testing og opplæring av sluttbrukere
  • m.m.

Vi samarbeider med store og små bedrifter, alt fra veletablerte kjente selskaper til spennende start-ups. Vi har stillinger både for deg som ønsker å jobbe i team eller selvstendig, med forskjellige grader av ansvar.

Hos oss har vi engasjementer og faste stillinger, fulltid og deltid. Går du med tanker om ny jobb eller fullfører studier til sommeren? Vi ønsker å høre fra deg, og vil kontakte deg for å diskutere mulighetene Academic Work har.

Vi søker deg som

Da vi har mange muligheter for forskjellige roller, søker vi deg som gjerne oppfyller en eller flere av disse kriteriene:

Studerer eller har fullført relevant utdanning innen IT Har relevant arbeidserfaring eller prosjekter å vise til Har erfaring med objektorientert programmering og kjente rammeverk Har kjennskap til CloudOps og DevOps teknologier Har kjennskap til databaser og skyteknologi Har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk Videre ser vi etter deg som er ivrig og ikke redd for å ta initiativ dersom du ser at noe kan gjøres annerledes eller effektiviseres. Du er iherdig og har stå-på-vilje og finner løsninger der problemer oppstår. I tillegg er det viktig at du er strukturert og kan selvstendig følge opp og ta ansvar for dine oppgaver.

Ønsker du nye muligheter? Send inn en åpen søknad i dag! Legg ved CV, søknad, karakterutskrift og gjerne GitHub eller eksempelarbeid så kontakter vi deg.

Vi vil kontakte søkere løpende. Har du spørsmål til din åpne søknad, ta gjerne kontakt med Mari Helland i Academic Work på mari.helland@academicwork.no.

Informasjon om bedriften

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av young professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen