Startup søker iOS/Android-utvikler!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lillesand
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Trives du med å utvikle mobilapplikasjoner? Er du opptatt av å finne smarte og kreative løsninger for sluttbrukere? Da kan dette bli din neste rolle!

Informasjon om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner ser vi etter en applikasjonsutvikler som ønsker å videreutvikle en spennende og fremadstormende app. Det skjer mye spennende i selskapet akkurat nå, og vår kunde går spennende tider i møte med satsninger både nasjonalt og internasjonalt. I arbeidet med videreutvikling av mobilapplikasjonen vil du få kombinerer din tekniske kompetanse med forretningsforståelse for å skape unike løsninger. Den rette kandidaten bor i den sørlige delen av Norge, evt. trives du med å jobbe remote. Mer informasjon om selskapet vil bli gitt ved henvendelse.

Hos vår kunde får du

 • Jobbe med løsninger i ny og moderne teknologi
 • Muligheten til å være med å bygge et nytt selskap
 • Kort vei til beslutninger og mulighet til å påvirke hverdagen
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Mulighet til å jobbe remote

Arbeidsoppgaver

 • Designe arkitektur og infrastruktur for applikasjon og mobilitet
 • Kontinuerlig videreutvikling av bedriftens mobile teknologi
 • Samarbeide tett med teamet for å utforske og forbedre appen

Vi søker deg som

 • Fullført relevant utdanning innen IT
 • Du kan vise til relevant arbeidserfaring som apputvikler innen native teknologier (iOS og/eller Android)
 • Gjerne erfaring med Kotlin og/eller Swift
 • Du er nøyaktig, effektiv og resultatorientert.
 • Du har et øye for detaljer og er opptatt av brukervennlighet
 • Du behersker enten norsk eller engelsk som arbeidsspråk

Informasjon om bedriften

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av young professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Mer informasjon om vår samarbeidspartner etter mottatt søknad!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen