Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Embedded Software Engineer til Cisco

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å jobbe med ledende teknologi i et fartsfylt og internasjonalt miljø? Har du utdanning i elektronikk eller informatikk og ønsker å jobbe med Embedded Software? Ønsker du å utvikle deg i et av verdens største IT-selskaper? Da vil Cisco gjerne ha deg med på laget!

Informasjon om stillingen

På vegne av Cisco søker vi deres nye kollega som skal jobbe i rollen som Embedded Software Engineer.

Cisco er et globalt selskap som tilbyr tjenester og produkter innen nettverk og datakommunikasjon. Cisco Norge består av 350 ingeniører på Lysaker som designer alle deler av produktene deres - fra maskinvare til programvare til industriell design. De fleste av deres ingeniører jobber med programvareutvikling (C, C ++, Java, Python, Linux og embedded) og de brenner for produktutvikling og programmering.

Cisco ønsker å utvide teamet som jobber med Embedded Software, og vil gjerne få enda en kollega! Teamet du vil være en del av består av 10 andre ingeniører som sammen sørger for at programvaren i maskinvaren er feilfri, hvor du kommer til å bidra på ulike prosjekter. Når nye prototyper introduseres på nye produkter så kommer teamet ditt inn i bildet. Du vil få et kompetent team med mye erfaring i kollegaene, så her forventes det at du tør å be om hjelp og vil hjelpe andre! Du vil bli med i et dyktig produktutviklingsteam og bruke moderne maskinvare, teknologi, metoder og verktøy. Du vil også være en del av et sterkt ingeniørteam med bred og dyp teknologikompetanse, hvor du kommer arbeide på tvers av kulturer og geografier.Du blir tilbudt

 • Fleksibilitet på arbeidsplassen, du kan jobbe hjemmefra i noen dager
 • Fem dager til rådighet for å bruke på veldedig arbeid i regi av Cisco
 • Mulighet for å delta i aktiviteter som kokkekurs, kajakkpadling, yoga og Oslo Toughest

Arbeidsoppgaver

 • Sammen med ditt team er du ansvarlig for programvaren som ligger tettest på elektronikken, hovedsakelig på nye produkter i Webex
 • Skrive kvalitetskode på flere plattformer med fokus på c-programmering og Linux som operativsystem
 • Være en sentral del av et høyt fungerende tverrfunksjonell scrum-team
 • Samarbeide tett med elektronikkingeniører, hardwaredesignere og utviklere

Vi søker deg som

 • Har høyere utdannelse i elektronikk eller informatikk
 • Har god kunnskap innen C-programmering
 • Minst 2 år relevant arbeidserfaring med å jobbe med Linux på embedded-systemer. Dette må væe erfaringe med Linux kernel, driver og operativsystemet (ikke applikajoner som kjører på toppen av Linux)
 • Har forståelse av elektronikk og innebygde systemer
 • Har gode ferdigheter i engelsk, både muntlig og skriftlig

Som person er du:

 • Selvstendig
 • Samarbeidsvillig
 • Resultatorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: 17 August
 • Arbeidsomfang: Heltid, du er konsulent og fast ansatt via Academic Work de første månedene og har deretter mulighet til å bli rekruttert til Cisco
 • Plassering: Philip Pedersens vei 1, Lysaker
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg her!

Informasjon om bedriften

Cisco ble etablert i 1984 og er i dag verdensledende innen nettverksløsninger. Deres avdeling på Lysaker har norske røtter og leverer markedets mest omfattende og pålitelige totalløsning av videokonferanseprodukter, med et stort spekter av produkter og tilbehør. En arbeidshverdag i dette selskapet kjennetegnes av stor tillit og fleksibilitet, arbeid med innovative produkter og samarbeid med faglig dyktige kollegaer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen