Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du en jobb i bindeleddet mellom kommunikasjon og teknologi?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du god på utforming av tekst, er nysgjerrig på teknologi og ønsker en hverdag der du stadig lærer noe nytt? Da er dette stillingen for deg!

Informasjon om stillingen

På vegne av Cisco ser vi etter en ny person med på laget og søker etter deg som trives i bindeleddet mellom kommunikasjon og teknologi. Når du jobber med teknisk dokumentasjon i Cisco, så sitter du ikke hele dagen og skrive lange tekster. Du må være nysgjerrig på de teknologiske løsningene, hvem som lager dem og hvem som bruker dem.

Cisco har høye standarder når det kommer til dokumentasjon. Det er viktig at man forstår hvem mottager er og at budskapet spisses til dette. Den visuelle utformingen er også viktig, så vi ser etter deg som tør å være kreativ innenfor de rette rammene.

Lurer du på hvordan Ciscos brukerveiledninger ser ut? Ta en titt her: Adminstrator GuideUser GuideHelp Center

HOS CISCO FÅR DU

 • Personlig utviklingsmuligheter, faglig og sosialt
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Muligheten til å jobbe i et internasjonalt arbeidsmiljø
 • Muligheten til å jobbe med bransjens dyktigste fagfolk


Arbeidsoppgaver

 • Utforme teknisk dokumentasjon med tekst og bilder
 • Samarbeide tett med ulike avdelinger og fagområder
 • Publisere dokumentasjon til web

Når du jobber med teknisk dokumentasjon jobber du med mye mer enn bare tekst. Du vil få ansvar for både rutineoppgaver og oppgaver hvor du kan tenke selv og være kreativ. Dokumentasjonen skal være visuelt innbydende, intuitiv og treffe riktig målgruppe (bruker, administrator, montør).

Vi søker deg som

 • Relevant høyere utdanning, gjerne innen IT/Design/Kommunikasjon eller lignende
 • Har god systemforståelse og gjerne kjennskap til verktøy som Indesign, Illustrator, Photoshop og XML-baserte tekstverktøy
 • Kan engelsk flytende, skriftlig og muntlig. Det er en fordel å kunne et skandinavisk språk
 • Kan vise til skriftlige arbeid på engelsk fra skole eller jobb

For å lykkes i rollen så er du nysgjerrig, lærevillig og flink til å samarbeide med ulike mennesker. Du er nøyaktig, kan samle inn fakta og sette det sammen. Du liker å sette deg inn i nye produkter, du er selvgående og ikke redd for å spørre hvis det er noe du lurer på. Hos Cisco vil du komme inn i et dyktig team som vil hjelpe deg på veien og gi deg gode råd og tips for å lykkes.

ANNEN INFORMASJON

 • Oppstart: 03. august
 • Oppdragslengde: Fulltid, 6 måneder til å starte med
 • Arbeidssted: Lysaker, Oslo

Academic Work er ansvarlig for denne prosessen og eventuelle spørsmål kan rettes til Maja Haug på teknologi@academicwork.no.

Informasjon om bedriften

Cisco er et globalt selskap som produserer teknologi og leverer tjenester innen nettverk og kommunikasjon. De ble startet i 1984 og er nå verdens største selskap innen nettverksteknologi. Avdelingen i Norge utvikler videokonferanseutstyr.

Cisco har kontor på Lysaker.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen