Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Salgskonsulent på deltid søkes til Talkmore!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring fra salg, og er på utkikk etter en fleksibel og godt betalt deltidsjobb? Vil du i tillegg være en del av Talkmore sitt nye kveldsteam? Da kan dette være rollen for deg!

Informasjon om stillingen

Som Salgskonsulent vil du bli en del av Talkmore sin interne salgsavdeling. Fra tidligere har Talkmore et salgsteam internt, men de ønsker nå å satse enda større og skal derfor bygge et helt nytt kveldsteam. Dette er stillingen for deg som ønsker en fleksibel deltidsjobb, og som ønsker å bygge salgserfaring. Se hva vår konsulent sier om å jobbe i Talkmore:

"Hovedårsaken til at jeg trives i Talkmore handler om menneskene som jobber her, og den gode arbeidskulturen. Det handler ikke kun om en jobb, men mulighet for å bygge videre karriere. Enten i Talkmore direkte eller bruke det som et mellomledd. Jeg har selv jobbet deltid i 3 år før jeg nå har begynt på fulltid. Det er en fantastisk deltidsjobb da den gir deg god lønn, gode arbeidsvilkår, fantastisk lokasjon og et springbrett inn i en videre salgskareiere hvis du leverer godt. For å lykkes i stillingen er det veldig viktig å ha god struktur på arbeidshverdagen. Timene flyr av gårde, så fullt fokus på hver samtale er essensielt. De to andre tingene handler om energi i samtalene og trening på behovsanalyse. Vær deg selv og gi av deg selv så kjøper kunden" -Edvard, Salgskonsulent

I juni flyttet Talkmore inn i nye lokaler på Haslelinje. I tillegg til freshe lokaler, vil du ta del i et ungt og inspirerende salgsmiljø som jobber sammen og motiverer hverandre i hverdagen. Du vil bli tilbudt fast timelønn med individuell bonus, basert på dine prestasjoner. I tillegg dekkes telefonen din og det tilbys en gunstig kantineordning. Videre finnes det ulike sosiale soner, for å koble av og samle energi før du fortsetter aktiviteten på telefon. Onboardingsprosessen vil være en dekkende opplæring i produkter, systemer og salgsteknikker som er designet for at du skal lykkes i rollen.

Arbeidsoppgaver

  • Ringe potensielle kunder ut ifra klare lister
  • Finne den beste løsningen for din kunde, og selge inn Talkmore sine produkter
  • Gi upåklagelig service og representere Talkmore på best mulig vis
  • Jobbe mot klare mål og budsjetter

Vi søker deg som

  • Er student ved høyskole/universitet og ønsker en fleksibel deltidsjobb
  • Har utgående salgserfaring, enten telefonsalg, standsalg eller dør-til-dør salg
  • Har et høyt konkurranseinstinkt og trigges av tydelige målsettinger
  • Har svært god formuleringsevne i norsk, muntlig og skriftlig

Som Salgskonsulent motiveres du av mål og identifiserer deg med egenskapene resultatorientert, selvgående og uredd. I tillegg har du et hode for salg og ønsker å ta del i et team som er preget sunn konkurranse, motivasjon og trivsel. Din erfaring er viktig, men enda viktigere er hvem du er som person. Bruk ditt søknadsbrev til å virkelig begrunne hvorfor du er rett for rollen.

Oppstart: Snarest

Vi vil benytte oss av fortløpende selektering, og annonsen kan derfor bli tatt ned dersom vi har gått videre med de vi mener er aktuelle for rollen. Vi anbefaler deg derfor å sende inn din søknad så fort du finner stillingen interessant.

Informasjon om bedriften

Talkmore er en av de største aktørene innenfor mobiltelefoni i Norge. I mai 2004 lanserte Talkmore Norges første rendyrkete internettbaserte mobilabonnement. Deres målsetning er, og har alltid vært, å tilby de beste internettbaserte mobilabonnementene, samt å være en pådriver for å få ned prisene på mobilbruk i Norge. I 2007 ble Talkmore kjøpt opp og har siden oppkjøpet fortsatt å være tilpasningsdyktige i markedet ved å være en av de første til å introdusere Fastpris- abonnement og tjenester. Nylig vant de prisen for mest fornøyde mobilkunder, en årlig kåring som gjennomføres av Epsi-Norway. Tidligere har de vunnet denne prisen i 2014 og 2015.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen