Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Felleskjøpet søker Informasjonsarkitekt Virksomhetsstyring

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lillestrøm
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Felleskjøpet skal ansette en ny Informasjonsarkitekt Virksomhetsstyring, som er tiltenkt ansvar for selskapets plattform for beslutningsstøtte, herunder Business Intelligence-verktøy og plansystemer. Funksjonen jobber tett på forretningen, og skal produsere innsikt i samarbeid med beslutningstakerne i hele organisasjonen. Den rette kandidaten er proaktiv og selvstendig, med høy teknisk kompetanse og meget god forretningsforståelse. Rollen jobber på tvers av hele virksomheten, og vil være en sentral del av kompetansemiljøet innen virksomhetsstyring i Felleskjøpet.

Som informasjonsarkitekt vil du:

 • Være ansvarlig for utviklingen av rapporter og analyser i Power BI, samt bistå med kravspesifikasjoner til disse
 • Tolke data, analysere resultatene og jobbe tett mot beslutningstakere i organisasjonen, for å adressere forretningsbehov
 • Samle inn, strukturere og analysere data fra Felleskjøpets ERP-system, samt øvrige plattformer
 • Jobbe proaktivt med å videreutvikle rapporteringsfunksjonen for å sikre effektiv og nyttig bruk av verktøyet
 • Forvalte økonomimodellen i Dynamics 365 for Finance & Operations
 • Drifte, utvikle og tilpasse Felleskjøpets virksomhetsstyringsverktøy, BizView
 • Gjennomføre ad-hoc analyser, med fokus på rapportutvikling i Power BI


Vi ønsker at du:

 • Har høyere utdannelse innen IT- og/eller økonomirelaterte fag, med gode akademiske resultater
 • Har minimum 5 års erfaring fra liknende roller, gjerne med spisskompetanse innen Power BI eller lignende forretningsanalyseverktøy
 • Har kompetanse i Dynamics 365, eller liknende forretningssystemer, med evne til å gjøre komplekse uttrekk fra SQL-databaser
 • Kan kommunisere godt både på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig


Vi ser etter deg som:

 • Er selvstendig, proaktiv og strukturert
 • Har utpreget god forretningsforståelse
 • Har en nøyaktig tilnærming til ditt arbeid
 • Har gode kommunikasjonsevner, med evne til å formidle komplekse tekniske løsninger på en forståelig og intuitiv måte


Felleskjøpet tilbyr:

 • Mulighet til å jobbe i et internasjonalt miljø i et større norskeid konsern i vekst 
 • Å være en del av et fremtidsrettet selskap med en sterk merkevare
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger
 • Store muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Et godt fagmiljø med motiverte og kompetente kolleger
 • Arbeidssted vil være i Lillestrøm


Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med Capus, ved Kristian Lennertzen (91 61 60 73/ kl@capus.no) eller Kristian Rizi (95 81 26 25/ kr@capus.no)
 

Om arbeidsgiveren

Felleskjøpet er bondens partner. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket, park & anlegg, og produkter til privatpersoner. En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet. Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter!
Felleskjøpet Agri har en omsetning på over 16 milliarder og har 3641 ansatte. Vi er et nordisk konsern med over 200 butikker, 12 fabrikker, 42 kornmottak og 40 verksteder. Vi har flere fagstaber i distriktene, og det nye og moderne hovedkontoret ligger på Lillestrøm utenfor Oslo.
Felleskjøpet Agri er et samvirke eid av 44 000 bønder.
Felleskjøpet trenger mennesker som vil noe mer, og som har det ekstra engasjementet. Bli med oss i det grønne skiftet. Dyrk mulighetene.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen