Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Business Controller

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

PatientSky leverer ny og innovativ teknologi innen e-helse med en visjon om å endre liv. Vi arbeider for integrasjon og samarbeid på tvers av helsesektoren, hvor det er plass til alle. Vår helseplattform er dynamisk, skalerbar og åpen noe som gjør at barrieren for oppstart blir mindre.

Vår teknologi er banebrytende og vi som jobber her er stolt av å være med på en reise hvor vi skaper mer tid til det som betyr mest for oss – mer tid til pasienten.

Som Business Controller hos PatientSky vil du blant annet jobbe med:

 • Analyse- og prognosearbeid
 • Løpende rapportering og oppfølging
 • Kvalitetssikring av økonomisk data
 • Utvikling og oppfølging av aktuelle forretningsprosesser
 • Superbruker på selskapets ERP-system Netsuite; ansvarlig for endringsprosjekter og tilpasninger av ERP-systemet etter forretningens behov.
 • Ansvarlig for leverandørforhold i tilknytning til ERP-systemene
 • Operasjonell compliance mot finans og ERP/business process management.

Det er et krav at du har erfaring med Oracle Netsuite som ERP-system, og at du har jobbet med tilsvarende økonomirelaterte oppgaver i minimum 2 år. Du har minimum bachelorgrad innen økonomisk administrative fag, og er strukturert, grundig, analytisk og systematisk. Forhåpentligvis har du også et brennende ønske om å bidra til videre vekst i et spennende og nytenkende selskap.

Rollen rapporterer til CFO,og indirekte rapportering til COO og vil jobbe tett med regnskapsansvarlig.
Noe av det vi kan tilby deg:

 • Ungt og innovativt miljø
 • Å være del av et spennende selskap innen e-helse i sterk vekst
 • Fine, nye lokaler på Aker Brygge
 • Et godt sosialt miljø med hyggelige sammenkomster gjennom året

Søknader vil bli behandlet fortløpende. Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med Johannes Westersø (95 17 91 69) eller Anders Kihle (97 76 78 16).

Om arbeidsgiveren

PatientSky er en nyskapende e-helseaktør som ønsker mer innovasjon og utvikling i helsesektoren. En dynamisk, skalerbar og åpen plattform i skyen som gjør barrieren for oppstart mindre, og med det økes også innovasjonsgraden i helsesektoren. Med PatientSky kan pasientene ta del i sin egen administrasjon og frigjøre verdifulle ressurser for seg selv og for helsepersonalet.

PatientSky ble startet i 2014 og er i dag 140 ansatte fordelt mellom Norge og Danmark. Hovedkontoret ligger sentralt i Oslo sentrum.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen