Vi søker logistikkingeniør til OneCo Telecom

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ser du etter en utfordrende og innholdsrik jobb hvor du får påvirkningskraft på valgene som skal tas? Vår samarbeidspartner OneCo Telecom i vekst og søker nå etter en strukturert logistikkingeniør

Informasjon om stillingen

OneCo Telecom jobber blant annet med utvikling og optimalisering av fastnettet og mobilnettet for sine kunder. I stillingen som logistikkingeniør kan du forvente variert arbeid, alt fra og bistå på lageret, til økonomioppgaver og utarbeide rutiner og implementere system for logistikken.

I stillingen som logistikkingeniør kommer man til å ta del i en hektisk og fremtidsrettet hverdag hvor man har flere baller i lufta på èn gang. Du kommer til å bli en del av et godt arbeidsmiljø, med dyktige kolleger rundt deg. I rollen vil du tidlig få ansvar og du vil være med å utvikle hvordan rutiner skal bli, legge til rette for andre og samarbeide for å finne beste løsning for logistikk.

Annen informasjon

  • Sted: Sluppenvegen 6
  • Arbeidstid: 08-16
  • Omfang: Engasjement, med gode muligheter for mer
  • Stillingsprosent: 100 %
  • Oppstart: Snarest

Vi søker deg som

  • Har relevant utdannelse innen logistikk
  • Gjerne har relevant erfaring å vise til, men ikke et krav
  • Har gode fremstillingsevner på norsk, skriftlig og muntlig

Til denne stillingen vektlegger vi personlige egenskaper vell så mye som din bakgrunn. Her vil du som er fersk i karrieren kunne få utvikle deg som logistikkingeniør. For å lykkes som prosjektleder hos OneCo kreves det at du er strukturert og god til å planlegge. Arbeidet krever at man er selvstendig og kan finne løsninger på de utfordringer man møter, samtidig som man er fleksibel og kan tilpasse seg endringer og nye oppgaver raskt.

Høres dette ut som deg? Vent ikke med å søke! Vi behandler søknader fortløpende og vil ta ned annonsen så snart vi har funnet riktig kandidat da det er ønskelig å få på plass ny ressurs raskt. Send oss søknad, CV og karakterer.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Mari Helland i Academic Work.

Informasjon om bedriften

OneCo er et industrikonsern med kjerneaktiviteter innen elektro og automasjon. En av våre styrker er å levere systemintegrerte løsninger, der vi sørger for at ulike fag og produkter settes sammen og fungerer etter intensjonen.

Vi ser to store trender som vil prege samfunnet og vårt marked på en spesiell måte i tiden fremover;

Det grønne skiftet Produksjon, distribusjon og bruk av energi og produkter på en klimavennlig måte.

Digitalisering Bruk av teknologi til å fornye, forenkle og forbedre verdiskaping og innovasjon på en bærekraftig måte.

OneCo har som ambisjon å være en god bidragsyter i utvikling og endring som kommer som følge av det grønne skiftet og digitalisering.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen