Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Søker utviklere for sanntidsapplikasjon i Stavanger

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Stavanger
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
28.05.2020
Gå til søknadsskjema

Om oppdraget:


Kolumbus Sanntidsskjerm er en webapplikasjon som viser avgangsinformasjon og kart for buss, båt og tog på digitale skjermer. Dette er del av kundens digitale plattform og løsningen er i bruk i en rekke bedrifter, kjøpesentre, holdeplasser og togstasjoner i Rogaland. Kolumbus skal herved etablere en avtale for forvaltning og videreutvikling av denne løsningen.


Utviklingsmiljø:


Utviklingsmiljøet er oppdragsgivers eksisterende miljø i Microsoft Azure, både for test og produksjon. Utviklere vil ha stor faglig frihet til å påvirke arkitektur, teknisk design og valg av utviklingsverktøy. 


Kvalifikasjoner:


  • Høyere utdannelse innen IT (Høyskole / Universitet)
  • Høy motivasjon, leveranseevne og gode samarbeidsevner
  • Gode egenskaper for tett jobbing i team og bruk av smidig utviklingsmetodikk
  • Evne til å sette seg inn i nye problemstillinger
  • God sluttbrukerforståelse og kunne omsette teknisk implementasjon til kundeverdi
  • Utviklingserfaring på .NET Microsoft plattform og Azure, webservices, HTTP/S, REST, JSON, Javascript, HTML, API-er.
  • Erfaring fra deployment mot ulike utviklings-test og produksjonsmiljøer
  • God kompetanse innenfor integrasjon mot ulike interne og eksterne datakilder 
  • Generell kunnskap om nettverk og ulike kommunikasjonsprotokoller.


Oppstart: August 2020

Varighet: Ca. 1 år, med mulighet for 1 års forlengelse

Omfang: Inntil 50%

Arbeidsplass: Stavanger.


Utviklere må kunne jobbe i egne lokaler eller hos Kolumbus i henhold til Kolumbus ønsker. Fysiske møter hos Kolumbus må påregnes.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen