Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Konsulent innen Office 365

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
24.05.2020
Gå til søknadsskjema

Vår samarbeidspartner ønsker å satse videre ved å utvikle sine interne rutiner og skal nå ta i bruk Office 365 i hele konsernet. Vi ser etter deg som har erfaring med og vet hvordan en bedrift nyttiggjør seg av Office 365 på best mulig måte. Er du den som kan veilede bedriften videre i denne transformasjonen?

Informasjon om stillingen

I denne stillingen vil du bidra med å planlegge, utvikle og forvalte løsninger innen Office 365 og Teams i tett samarbeid med systemansvarlig og andre roller i organisasjonen. Utrulling og planlegging vil være sentralt i rollen, i tillegg til å veilede bedriften på hva som fungerer bra, samt hva som fungerer mindre bra med løsningen. Du kan også få muligheten til å sette deg inn i nye områder som du mener bedriften bør jobbe med og komme med anbefalinger for videre satsninger.

Typiske arbeidsoppgaver kommer til å innebære:

 • Mailhåndtering fra Microsoft ang kommunikasjon og sikkerhet ect
 • Lage opplæringsmateriale
 • Bidra i prosjekter ved behov
 • Gi opplæring til kollegaer og brukere av systemene
 • Support
 • Oppfølging av feilmeldinger

Vi søker deg som

 • Har erfaring med utrulling av Office 365
 • Kjenner til og er trygg på bruken av Office 365 sine ulike funksjoner
 • Er god på å planlegge og utvikler ulike løsninger innen systemet

Som person ser vi etter deg som er løsningsfokusert i arbeidet og som er god på kommunikasjon, både muntlig og skriftlig. Du kommer i denne rollen til å være den som andre vender seg til for støtte og veiledning av de nye løsningene og det er derfor viktig at du er både samarbeidsvillig og serviceinnstilt overfor dine kollegaer og brukere.

Annen informasjon:

 • Søknadsfrist: 24.mai OBS! Kort søknadsfrist
 • Oppstart: Snarest – starten av juni
 • Stillingsprosent: 100%
 • Denne stillingen er i utgangspunktet et vikariat med mulighet for lengre engasjement.
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen