Business Development Representative til Dimension10

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Brenner du for ny teknologi og dens samfunnspåvirkning? Vil du være med på å endre måten vi møtes og ser verden rundt oss? Bli en del av Dimension10 teamet, og du får mulighet til akkurat dette.

Informasjon om stillingen

Dimension10 har i over flere år jobbet med VR teknologi som nå vil forandre bransjer på samme måte som datamaskinen og smarttelefonen har gjort før dem. Deres VR løsning benyttes av arkitekter, ingeniører og bygg & anleggsbransjen (AEC). Du må se mulighetene og gjøre kunden oppmerksom på sitt behov. Se for deg byggingen av et nytt hotell i sentrum, hvordan vil det se ut og hvordan vil dette prosjektet påvirke omgivelsene? Ved hjelp av D10 sin VR løsning kan brukere oppleve eiendomsprosjekt og designprosjekt som om prosjektet skulle vært ferdigstilt. Denne banebrytende teknologien vil gjøre arbeidsdagen både enklere og mer interessant for kunden.

De trenger nå noen som kan være med å bygge kundebasen, nettverket og kunnskapen rundt deres software. Din hovedoppgave vil være leadsourcing, nettverksbygging, booking av møter med potensielle kunder og delta i møter med senior kollegaer. Du får muligheten til å være en del av en unik, kreativ start-up kultur, som er fremoverlent og løsningsorientert. Stillingen gir også gode muligheter for selvutvikling, da man jobber i team med flat struktur og der alle spiller en like viktig rolle i selskapet. Du får delta i kundepresentasjoner, eventer og møter, og god opplæring i teknologien D10 benytter seg av. I Dimension10 vinner man som et lag, og de trenger nå en initiativrik medarbeider som kan være med å formidle verdien av deres løsninger.

"Jeg utrolig stolt av å være en del av Dimension10 fordi vi jobber med en spennende ny teknologi som forenkler arbeidshverdagen til folk, og bidrar til et mer miljøvennlige næringsliv. Det er også veldig gøy å være en del av et norsk PropTech selskap som får så mye internasjonal anerkjennelse som Dimension10 gjør." - Michael, Business Devolpment Executive


Arbeidsoppgaver

 • Delta på kundemøter med senior kollegaer
 • Leadsourcing- bruke tilgjengelige midler for å komme i kontakt med potensielle kunder
 • Kvalifisere leads
 • Planlegge og avtale kundemøter
 • Møte potensielle kunder i VR

Vi søker deg som

 • Høyere utdanning innen økonomi eller lignende
 • Er nyutdannet, eller har 1-2 års erfaring i en lignende rolle
 • Med fordel har vært aktiv i verv gjennom skole
 • Med fordel har erfaring fra SaaS selskap
 • Interesse for teknologi
 • Har en god formidlingsevne
 • Flytende muntlig og skriftlig, i norsk og engelsk. (De er et multikulturelt selskap, og engelsk er mye brukt på kontoret)

Som person er du

 • Initiativrik- du driver aktiviteter fremover for å oppnå resultat.
 • Løsningsorientert- bryter ned og analyserer problemer, evner å se kundens behov.
 • Kommunikativ- du har en god evne til å formidle budskap og tilpasse deg kundens retorikk.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest, (med muligheter for oppstart i Juli/August)
 • Arbeidsomfang: Heltid, fast ansettelse
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Dimension10 har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer

Informasjon om bedriften

Hos D10 har de utviklet en ledende samarbeids- og visualisering software for arkitekter, ingeniører og bygg & anleggsbransjen (AEC). Plattformen gjør det mulig å gjøre om 3D modeller til en VR opplevelse på få sekunder ved hjelp av et museklikk. Ved bruk av VR briller kan man så navigere rundt i prosjektet akkurat som om man var til stede i virkeligheten, alene eller sammen med andre. Dette tilrettelegger for mer detaljerte og presise diskusjoner mellom partene, samt at man identifisere feil på modellen som man ellers ikke ville oppdaget på en PC-skjerm (2D skjerm). Minst like viktig som bedre diskusjoner og færre feil er fokuset på bærekraft. Gjennom D10 har kundene mulighet for å ta møter virtuelt og på den måten redusere både kostnader og Co2 utslipp relatert til reising. Det er lite tvil om at dette vil være en vesentlig faktor for vekst hos D10 i tiden som kommer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen