Vi søker student til rolle som webutvikler hos Custompublish

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.05.2020
Gå til søknadsskjema

Studerer du programmering eller frontend utvikling og har lyst til å kombinere studiene med en relevant deltidsjobb? Custompublish kan ha den perfekte jobben for deg.

Informasjon om stillingen

Har du interesse for web og et øye for godt webdesign og gode brukeropplevelser? CustomPublish er på jakt etter deg som har et stort engasjement for faget, og som har et ønske om å designe brukervennlige løsninger som forenkler hverdagen til kundene. I rollen som webutvikler på deltid vil du hjelpe utviklere og designere med arbeid rettet mot design, utvikling og vedlikehold av webløsningene de leverer til sine kunder. Nettstedene tilpasses i stor grad kundens behov og ønsker. Dette fordrer både design og utvikling ved hver leveranse. I tillegg til generell funksjonalitet i portalløsninger og publiseringssystem leverer CustomPublish løsninger for nettbutikk, medlemshåndtering, intra/ekstranett, prosjektkommunikasjon og integrasjon mot blant annet kontorstøttesystemer.

Arbeidsoppgaver

  • Bistå på design av webløsninger.
  • Enklere arbeid knyttet til feilrettinger, designendringer og modifiseringer.
  • Support av kunder som ønsker enklere endringer på sine webløsninger.

Stillingen er lagt opp til å passe deg som studerer og som kan bistå teamet med mindre oppgaver og avlasting ved større prosjekt. Du vil få prøve deg innen mange ulike områder knyttet til webløsninger. Stillingen vil passe deg som etter studiene ønsker å jobbe som webutvikler eller liknende.

Vi søker deg som

  • Du studerer innenfor relevant fagfelt.
  • Du er kjent med HTML og CSS.
  • Det er fordel med noe erfaring i Javascript.
  • Du skriver og prater norsk på et avansert nivå.

Du er i tillegg en person som evner å arbeide selvstendig med oppgaver du får tildelt. Du er også strukturert og fleksibel, og har selv ansvar for å gjøre arbeidet du får tildelt til de frister som eksisterer.

Hva kan CustomPublish tilby?

Et sterkt faglig miljø med kollegaer som brenner for fagfeltet. Et sosialt og fleksibelt arbeidsmiljø, med lokaler midt i Oslo sentrum. Ikke minst konkurransedyktige betingelser.

Annet

  • Søknadsfrist: 31.05.2020. Vi vurderer søknader fortløpende.
  • Omfang: Ca. 20%. Det forventes at du kan jobbe mer i ferier.
  • Du vil bli ansatt i Academic Work, men arbeidet gjøres hos Custompublish.

Informasjon om bedriften

CustomPublish AS leverer standardiserte webbaserte løsninger med hovedvekt på portalløsninger og publiseringssystemer for nettsider (Content Management System - CMS). Selskapets filosofi er å forenkle og standardisere prosesser og funksjonalitet, både teknisk og administrativt, for derigjennom å tilby kundene brukervennlige løsninger til konkurransedyktige betingelser. Selskapet ble etablert i 2000 og har nå kontor i Troms og Oslo. Mer enn 700 virksomheter og 140 kommuner benytter CustomPublish CMS.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen